Düşün Taşın Derneği, Üsküdar Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Eklenme Tarihi : 03.08.2017 16:26:21

Yaşamakta oldukları çevredeki bazı şeyleri değiştirmek ve kendilerini geliştirmek isteyen 8 genç tarafından kurulan, “Sosyal Sorumluluk ve Sosyal Girişimcilik” üzerine projeler gerçekleştirerek faaliyetlerine devam eden Düşün Taşın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Dernek üyeleri Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü’nü ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Selim Çavuş ve dernek üyeleri Furkan Arslan, Hilal Kartal ve Buket Turan’dan oluşan heyet, Kelebek Etkisi Liderlik Projesi ve Çarpan Etkisi Liderlik Projeleri kapsamında dernek çalışmaları ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Taraflar birlikte ne gibi projeler yapılabileceği konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

IMG-20170803-WA0002