Kadın Voleybol Takımımız Namağlup Süper Lig'e Yükseldi!

Üsküdar Üniversitesi Kadın Voleybol Takımımız D grubunda Yeditepe, Mef, İstanbul Üniversiteleri ile karşılaştı. Grubunu 3’te 3 ile tamamlayarak grubunu liderlikle tamamladı. Üsküdar Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı, çeyrek final karşılaşmasında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’ni 3-0 mağlup ederek yarı finalde Koç Üniversitesi’nin rakibi oldu. Koç Üniversitesi’ni 3-1 ile geçerek finale çıkan Üsküdar Üniversitesi, Türkiye Şampiyonası Süper Lig terfi Müsabakalarına katılmayı garantiledi ve 1. lig İstanbul Finalisti oldu. Finalde de Doğuş Üniversitesi’yle kıran kırana geçen müsabakada ilk set geriye düşmesine rağmen 3-2 kazanarak İstanbul Şampiyonu oldu. Süper Lig’e yükselme karşılaşmaları oynayan Üsküdar Kadın Voleybol, ilk maçını 9 Mayıs’ta On Dokuz Mayıs Üniversitesi ile oynadı ve maçı 3-1 kazanmasını bildi. Ertesi gün Ege Üniversitesi ile oynanan mücadeleyi 3-2 kazanarak Süper Lig’e yükselme adına son maçını oynamak üzere Başkent Üniversitesi ile karşılaştı. Başkent temsilcisini de 3-0 mağlup eden Kadın Voleybol Takımımız Şampiyon oldu ve Süper Lig’e yükseldi.

18/05/2022