Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu Yeni Dönemde Kurulacak Kulüpler İçin Toplandı

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor daire Başkanlığı öğrenci kulüpleri koordinasyon kurulu yeni dönemde kurulacak kulüpler için toplandı.

2021-2022 Eğitim, öğretim döneminde, kulüpler ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak maksadıyla, Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öğrenci kulüpleri koordinasyon kurulu 26 Kasım 2021 Cuma günü saat 10:00 Üsküdar Üniversitesi Tıp fakültesi Prof. Dr. Hulusi Behçet amfisinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Koçak başkanlığında toplanmıştır.

Üsküdar Üniversitesi öğrenci kulüpleri koordinasyon kurulu kapsamında öğrenci kulüpleri yönergesinin altıncı maddesinin c,d,e,j İle ilgili hükümlerince, yeni kurulacak aday kulüplerin dosyalarını inceleyerek sunumları sonrasında kulüplerin yürüttükleri faaliyetlerin ve kulüplerin talepleri İlgili incelemeler yapıldı. Kulüp başkanlarının ve yardımcılarının yaptığı sunumları dinleyen ve kulüpleri inceleyen Üsküdar Üniversitesi öğrenci kulüpleri koordinasyon kurulu, Kurul Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Koçak, Üniversite Genel Sekreteri Selçuk Uysaler ve S.K.S Kulüplerden Sorumlu Yönetici Sadık Paksoy tarafından gerçekleştirilmiştir.

Sunumlarını gerçekleştiren aday kulüpler:

1. Yazarlık ve Kitap Kulübü
  2. Sinema Kulübü
  3. Sürdürülebilir Kalkınma Kulübü
  4. İngilizce Konuşma Kulübü
  5. Psikopark Kulübü
  6. Hemşirelik kulübü
  7. Bikutu ve Rol Yapma Kulübü
  8. Hayvan Koruma Görevlileri Kulübü
  9. Amatör Telsizcilik Kulübü
  10. Diş Hekimliği Öğrenci Birliği Kulübü
  11. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü
  12. Etkili İletişim Kulübü
  13. İklim ve Çevre Kulübü olmuştur.

Kurul onay sürecinden sonra yeni dönemde kurulmasına karar verilen öğrenci kulüplerinin açıklanacağı bildirildi.

30/11/2021