Food Blog

Lunch Menu

The meal cost is 190 TL and the menu includes 4 dishes. Soup, main course, side dish, as well as a 4th course (salad, olive oil, dessert, fruit, beverage) are offered. Bread and water are provided free of charge.

03 March 2025 Monday

EZOGELİN ÇORBA

- 200-220 cal.

ET DÖNER

- 514 cal.

ŞİNİTZEL

- 334 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 336 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN SEBZE KÖFTE

- 246 cal.

04 March 2025 Tuesday

DOMATES ÇORBA

- 200-220 cal.

ETLİ KURU FASÜLYE

- 410 cal.

SEBZE KÖFTE

- 355 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 219 cal.

PATATESLİ TEPSİ BÖREĞİ

- 336 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN KURU FASÜLYE

- 276 cal.

05 March 2025 Wednesday

MERCİMEK ÇORBA

- 200-220 cal.

İZMİR KÖFTE

- 200-240 cal.

ARNAVUT TAVUĞU

- 340 cal.

MAKARNA

- 334 cal.

BULGUR PİLAVI

- 336 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN BROKOLİ

- 246 cal.

06 March 2025 Thursday

YAYLA ÇORBA

- 200-220 cal.

KIYMALI KABAK SANDAL SEFASI

- 270 cal.

KARNABAHAR GRATEN

- 355 cal.

BULGUR PİLAVI

- 219 cal.

MAKARNA

- 336 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN KABAK

- 276 cal.

07 March 2025 Friday

SEBZE ÇORBA

- 200-220 cal.

KAŞARLI KÖFTE

- 200-240 cal.

PİLİÇ BAGET

- 340 cal.

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 334 cal.

MAKARNA

- 336 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN MÜCVER

- 246 cal.

10 March 2025 Monday

EZOGELİN ÇORBA

- 200-220 cal.

İSVEÇ KÖFTE

- 374 cal.

PİLİÇ İNCİK

- 330 cal.

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

ERİŞTE

- 336 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 90 cal.

VEGAN TÜRLÜ

- 183 cal.

11 March 2025 Tuesday

DÜĞÜN ÇORBA

- 200-220 cal.

YEŞİL MERCİMEK

- 419 cal.

KABAK DOLMA

- 305 cal.

PAÇANGA BÖREĞİ

- 330 cal.

MAKARNA

- 348 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN KABAK DOLMA

- 350 cal.

12 March 2025 Wednesday

YOĞURTLU NANE ÇORBA

- 200-220 cal.

SEBZE KÖFTE

- 514 cal.

PİLİÇ KÜLBASTI

- 334 cal.

BULGUR PİLAVI

- 336 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

SALATA

- 60-250 cal.

VEGAN SEBZE SOTE

- 246 cal.

13 March 2025 Thursday

MERCİMEK ÇORBA

- 200-220 cal.

MANTI

- 374 cal.

ETLİ TAZE FASÜLYE

- 210 cal.

BULGUR PİLAVI

- 396 cal.

ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA

- 330 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN TAZE FASÜLYE

- 315 cal.

14 March 2025 Friday

KÖYLÜ ÇORBA

- 200-220 cal.

HAMBURGER

- 343 cal.

SPAGETTİ MAKARNA

- 330 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN MÜCVER

- 286 cal.

17 March 2025 Monday

EZOGELİN ÇORBA

- 200-220 cal.

IZGARA KÖFTE

- 205 cal.

MANTARLI PİLİÇ STRAGANOF

- 230 cal.

BULGUR PİLAVI

- 330 cal.

MAKARNA

- 343 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN MANTAR

- 286 cal.

18 March 2025 Tuesday

MAKARNA

- 330 cal.

NOHUTLU PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN PATLICAN

- 183 cal.

TOYGA ÇORBA

- 200-220 cal.

KARNIYARIK

- 415 cal.

SEBZE GRATEN

- 385 cal.

19 March 2025 Wednesday

YOĞURTLU NANE ÇORBA

- 200-220 cal.

MEKSİKA KÖFTE

- 330 cal.

PİLİÇ ŞİŞ

- 274 cal.

BULGUR PİLAVI

- 336 cal.

ARPA ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN BARBUNYA

- 176 cal.

20 March 2025 Thursday

KÖYLÜ ÇORBASI

- 200-220 cal.

GEMİCİ USULÜ KURU FASÜLYE

- 419 cal.

KABAK LAZANYA

- 405 cal.

SU BÖREĞİ

- 256 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN KURU FASÜLYE

- 350 cal.

21 March 2025 Friday

MERCİMEK ÇORBA

- 200-220 cal.

KIR KÖFTE

- 230-300 cal.

PİLİÇ IZGARA

- 260 cal.

MAKARNA

- 330 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 200-320 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN BROKOLİ

- 256 cal.

24 March 2025 Monday

KÖYLÜ ÇORBA

- 200-220 cal.

PATATESLİ KÖFTE

- 514 cal.

PİLİÇ FAJİTA

- 334 cal.

BULGUR PİLAVI

- 336 cal.

SEBZELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN MÜCVER

- 246 cal.

25 March 2025 Tuesday

MERCİMEK ÇORBA

- 200-220 cal.

ETLİ BEZELYE

- 419 cal.

ISPANAK

- 405 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

FIRIN MAKARNA

- 348 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN ISPANAK

- 350 cal.

26 March 2025 Wednesday

SEBZE ÇORBA

- 200-220 cal.

SOSLU KÖFTE

- 514 cal.

TAVUKLU ÇÖKERTME KEBABI

- 334 cal.

MAKARNA

- 336 cal.

ŞEHRİYE PİLAVI

- 330 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN TAZE FASÜLYE

- 246 cal.

27 March 2025 Thursday

EZOGELİN ÇORBA

- 200-220 cal.

PATLICAN MUSAKKA

- 419 cal.

BARBUNYA

- 305 cal.

MİLFÖY BÖREĞİ

- 330 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN BARBUNYA

- 350 cal.

28 March 2025 Friday

YEŞİL MERCİMEK ÇORBASI

- 200-220 cal.

KARIŞIK IZGARA

- 343 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN MÜCVER

- 286 cal.

31 March 2025 Monday

ŞEHRİYE ÇORBA

- 211 cal.

YAYLA SOSLU PİLİÇ

- 385 cal.

MAKARNA

- 326 cal.

BULGUR PİLAVI

- 330 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 90 cal.

VEGAN SEBZE

- 183 cal.