Monthly Lunch Menu

The menu costs 35 TL and it includes 4 dishes. Soup, main dish, side dish and in addition, the 4th dish is offered alternately (salad, meals with olive oil, dessert, fruit, beverage). Bread and water are free of charge.

01 Şubat 2023 Çarşamba

  • YAYLA ÇORBA - 180-200 cal.
  • KAŞARLI KÖFTE - 250-270 cal.
  • PİLİÇ NUGGET - 260-280 cal.
  • ERİŞTE MAKARNA - 200-230 cal.
  • ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - 250-280 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 300-320 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 120-130 cal.

02 Şubat 2023 Perşembe

  • MERCİMEK ÇORBA - 180-200 cal.
  • ISPANAK - 250-280 cal.
  • ETLİ KURU FASULYE - 300-320 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 180-220 cal.
  • SU BÖREĞİ - 230-250 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN KURU FASULYE - 210-230 cal.

03 Şubat 2023 Cuma

  • ANTEP USULÜ ÇORBA - 130-150 cal.
  • ET TANTUNİ LAVAŞLI - 390-420 cal.
  • KİBRİT PATATES - 379 cal.
  • SPAGETTİ - 250-320 cal.
  • AYRAN - 90 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 210-230 cal.

06 Şubat 2023 Pazartesi

  • DOMATES ÇORBA - 180-200 cal.
  • ET DÖNER - 320-350 cal.
  • ŞİNİTZEL - 200-230 cal.
  • SPAGETTİ - 250-320 cal.
  • PİRİNÇ PİLAV - 250-280 cal.
  • AYRAN - 90 cal.
  • SEBZE KÖFTE - 250-280 cal.

07 Şubat 2023 Salı

  • ŞEHRİYE ÇORBA - 130-150 cal.
  • KARNABAHAR GRATEN - 380-400 cal.
  • ETLİ NOHUT - 250-280 cal.
  • MAKARNA - 200-230 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-280 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 300-350 cal.
  • VEGAN NOHUT - 210-230 cal.

08 Şubat 2023 Çarşamba

  • EZOGELİN ÇORBA - 180-200 cal.
  • ZEYTİNLİ EKŞİ SOS PİLİÇ - 230-250 cal.
  • ARNAVUT CİĞERİ - 250-270 cal.
  • PİRİNÇ PİLAV - 200-220 cal.
  • MAKARNA - 230-250 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 300-350 cal.
  • VEGAN YEŞİL MERCİMEK - 210-230 cal.

09 Şubat 2023 Perşembe

  • MISIR ÇORBA - 180-200 cal.
  • GALACOŞ YEMEĞİ - 250-270 cal.
  • PİLİÇ IZGARA - 180-200 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 330-350 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 200-230 cal.
  • SALATA BÜFES - 300-350 cal.
  • VEGAN MÜCVER - 210-230 cal.

10 Şubat 2023 Cuma

  • DÜĞÜN ÇORBA - 200-220 cal.
  • ETLİ TAZE FASULYE - 180-200 cal.
  • LAHANA SARMA - 250-270 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • KALEM BÖREK - 300-320 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN TAZE FASULYE - 210-230 cal.