Food Blog
Lunch Menu
The meal cost is 190 TL and the menu includes 4 dishes. Soup, main course, side dish, as well as a 4th course (salad, olive oil, dessert, fruit, beverage) are offered. Bread and water are provided free of charge.
07 April 2025 Monday
MERCİMEK ÇORBA
- 200-220 cal.
İSVEÇ KÖFTE
- 514 cal.
PİLİÇ İNCİK
- 334 cal.
ERİŞTE MAKARNA
- 336 cal.
ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
- 326 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN SEBZE
- 247 cal.
08 April 2025 Tuesday
YOĞURTLU NANE ÇORBA
- 200-220 cal.
KARIŞIK PATLICAN MUSAKKA
- 410 cal.
FIRIN KARNABAHAR
- 355 cal.
BULGUR PİLAVI
- 219 cal.
MAKARNA
- 336 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN PATATES
- 276 cal.
09 April 2025 Wednesday
ERİŞTE ÇORBA
- 200-220 cal.
SULTAN KÖFTE
- 514 cal.
TAVUKLU ELBASAN TAVA
- 334 cal.
BAHAR PİLAVI
- 336 cal.
SU BÖREĞİ
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN BRÜKSEL LAHANA
- 246 cal.
10 April 2025 Thursday
TOYGA ÇORBA
- 200-220 cal.
ETLİ NOHUT
- 415 cal.
SEBZE SOTE
- 385 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN NOHUT
- 183 cal.
11 April 2025 Friday
EZOGELİN ÇORBA
- 200-220 cal.
SEBZELİ FIRIN KÖFTE
- 334 cal.
PİLİÇ IZGARA
- 210 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 336 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN MÜCVER
- 246 cal.
14 April 2025 Monday
EZOGELİN ÇORBA
- 200-220 cal.
ET DÖNER
- 374 cal.
ŞİNİTZEL
- 330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 90 cal.
VEGAN KURU FASÜLYE
- 183 cal.
15 April 2025 Tuesday
DÜĞÜN ÇORBA
- 200-220 cal.
YEŞİL MERCİMEK
- 419 cal.
KABAK DOLMA
- 305 cal.
TEPSİ BÖREĞİ
- 330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 348 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN YEŞİL MERCİMEK
- 350 cal.
16 April 2025 Wednesday
YOĞURTLU NANE ÇORBA
- 200-220 cal.
İZMİR KÖFTE
- 514 cal.
PİLİÇ IZGARA
- 334 cal.
BULGUR PİLAVI
- 336 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN BEZELYE
- 246 cal.
17 April 2025 Thursday
MERCİMEK ÇORBA
- 200-220 cal.
PATLICAN MUSAKKA
- 374 cal.
GEMİCİ USULÜ KURU FASÜLYE
- 21"0 cal.
MAKARNA
- 396 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN PATLICAN
- 315 cal.
18 April 2025 Friday
KÖYLÜ ÇORBA
- 200-220 cal.
KIYMALI KAŞARLI PİDE
- 343 cal.
SEBZE SOTE
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN SEBZE
- 286 cal.
21 April 2025 Monday
EZOGELİN ÇORBA
- 200-220 cal.
ALİ NAZİK
- 205 cal.
PİLİÇ ŞİŞ
- 230 cal.
BULGUR PİLAVI
- 330 cal.
ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
- 343 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN SEBZE
- 286 cal.
22 April 2025 Tuesday
MERCİMEK ÇORBA
- 219 cal.
BARBUNYA
- 377 cal.
ETLİ TÜRLÜ
- 316 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
MİLFÖY BÖREĞİ
- 362 cal.
SALATA BÜFESİ
- 90 cal.
VEGAN MÜCVER
- 175-200 cal.
24 April 2025 Thursday
KÖYLÜ ÇORBASI
- 200-220 cal.
YEŞİL MERCİMEK
- 419 cal.
ORMAN KEBABI
- 405 cal.
PATATESLİ TEPSİ BÖREĞİ
- 256-330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 348 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN YEŞİL MERCİMEK
- 350 cal.
25 April 2025 Friday
DOMATES ÇORBA
- 191 cal.
HASANPAŞA KÖFTE
- 514 cal.
PİLİÇ BUT
- 334 cal.
BULGUR PİLAVI
- 336 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 90 cal.
VEGAN MÜCVER
- 246 cal.
28 April 2025 Monday
MERCİMEK ÇORBA
- 200-220 cal.
SEBZELİ ET SOTE
- 230-300 cal.
PİLİÇ BUT
- 260 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 200-320 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN SEBZE KÖFTE
- 256 cal.
29 April 2025 Tuesday
TOYGA ÇORBA
- 200-220 cal.
KABAK LAZANYA
- 415 cal.
ETLİ TAZE FASÜLYE
- 385 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN TAZE FASÜLYE
- 183 cal.
30 April 2025 Wednesday
DOMATES ÇORBA
- 200-220 cal.
EKŞİLİ KÖFTE
- 330 cal.
ÇITIR PANAELİ PİLİÇ
- 274 cal.
BULGUR PİLAVI
- 336 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 348 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN BARBUNYA
- 176 cal.