Food Blog

Lunch Menu

The meal cost is 190 TL and the menu includes 4 dishes. Soup, main course, side dish, as well as a 4th course (salad, olive oil, dessert, fruit, beverage) are offered. Bread and water are provided free of charge.

07 April 2025 Monday

MERCİMEK ÇORBA

- 200-220 cal.

İSVEÇ KÖFTE

- 514 cal.

PİLİÇ İNCİK

- 334 cal.

ERİŞTE MAKARNA

- 336 cal.

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 326 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN SEBZE

- 247 cal.

08 April 2025 Tuesday

YOĞURTLU NANE ÇORBA

- 200-220 cal.

KARIŞIK PATLICAN MUSAKKA

- 410 cal.

FIRIN KARNABAHAR

- 355 cal.

BULGUR PİLAVI

- 219 cal.

MAKARNA

- 336 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN PATATES

- 276 cal.

09 April 2025 Wednesday

ERİŞTE ÇORBA

- 200-220 cal.

SULTAN KÖFTE

- 514 cal.

TAVUKLU ELBASAN TAVA

- 334 cal.

BAHAR PİLAVI

- 336 cal.

SU BÖREĞİ

- 330 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN BRÜKSEL LAHANA

- 246 cal.

10 April 2025 Thursday

TOYGA ÇORBA

- 200-220 cal.

ETLİ NOHUT

- 415 cal.

SEBZE SOTE

- 385 cal.

MAKARNA

- 330 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN NOHUT

- 183 cal.

11 April 2025 Friday

EZOGELİN ÇORBA

- 200-220 cal.

SEBZELİ FIRIN KÖFTE

- 334 cal.

PİLİÇ IZGARA

- 210 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 336 cal.

MAKARNA

- 330 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN MÜCVER

- 246 cal.

14 April 2025 Monday

EZOGELİN ÇORBA

- 200-220 cal.

ET DÖNER

- 374 cal.

ŞİNİTZEL

- 330 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 90 cal.

VEGAN KURU FASÜLYE

- 183 cal.

15 April 2025 Tuesday

DÜĞÜN ÇORBA

- 200-220 cal.

YEŞİL MERCİMEK

- 419 cal.

KABAK DOLMA

- 305 cal.

TEPSİ BÖREĞİ

- 330 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN YEŞİL MERCİMEK

- 350 cal.

16 April 2025 Wednesday

YOĞURTLU NANE ÇORBA

- 200-220 cal.

İZMİR KÖFTE

- 514 cal.

PİLİÇ IZGARA

- 334 cal.

BULGUR PİLAVI

- 336 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN BEZELYE

- 246 cal.

17 April 2025 Thursday

MERCİMEK ÇORBA

- 200-220 cal.

PATLICAN MUSAKKA

- 374 cal.

GEMİCİ USULÜ KURU FASÜLYE

- 21"0 cal.

MAKARNA

- 396 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN PATLICAN

- 315 cal.

18 April 2025 Friday

KÖYLÜ ÇORBA

- 200-220 cal.

KIYMALI KAŞARLI PİDE

- 343 cal.

SEBZE SOTE

- 330 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN SEBZE

- 286 cal.

21 April 2025 Monday

EZOGELİN ÇORBA

- 200-220 cal.

ALİ NAZİK

- 205 cal.

PİLİÇ ŞİŞ

- 230 cal.

BULGUR PİLAVI

- 330 cal.

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 343 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN SEBZE

- 286 cal.

22 April 2025 Tuesday

MERCİMEK ÇORBA

- 219 cal.

BARBUNYA

- 377 cal.

ETLİ TÜRLÜ

- 316 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

MİLFÖY BÖREĞİ

- 362 cal.

SALATA BÜFESİ

- 90 cal.

VEGAN MÜCVER

- 175-200 cal.

24 April 2025 Thursday

KÖYLÜ ÇORBASI

- 200-220 cal.

YEŞİL MERCİMEK

- 419 cal.

ORMAN KEBABI

- 405 cal.

PATATESLİ TEPSİ BÖREĞİ

- 256-330 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN YEŞİL MERCİMEK

- 350 cal.

25 April 2025 Friday

DOMATES ÇORBA

- 191 cal.

HASANPAŞA KÖFTE

- 514 cal.

PİLİÇ BUT

- 334 cal.

BULGUR PİLAVI

- 336 cal.

MAKARNA

- 330 cal.

SALATA BÜFESİ

- 90 cal.

VEGAN MÜCVER

- 246 cal.

28 April 2025 Monday

MERCİMEK ÇORBA

- 200-220 cal.

SEBZELİ ET SOTE

- 230-300 cal.

PİLİÇ BUT

- 260 cal.

MAKARNA

- 330 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 200-320 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN SEBZE KÖFTE

- 256 cal.

29 April 2025 Tuesday

TOYGA ÇORBA

- 200-220 cal.

KABAK LAZANYA

- 415 cal.

ETLİ TAZE FASÜLYE

- 385 cal.

MAKARNA

- 330 cal.

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN TAZE FASÜLYE

- 183 cal.

30 April 2025 Wednesday

DOMATES ÇORBA

- 200-220 cal.

EKŞİLİ KÖFTE

- 330 cal.

ÇITIR PANAELİ PİLİÇ

- 274 cal.

BULGUR PİLAVI

- 336 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN BARBUNYA

- 176 cal.