Yemek Menüsü

Şubat Ayı Yemek Listesi
Yemek ücreti 10 TL olup, menüde 4 kap yemek yer almaktadır. Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ayrıca 4.çeşit ise değişimli (salata,zeytinyağlı,tatlı,meyve,içecek) sunulmaktadır. Ekmek ve su ücretsiz verilmektedir.

01 Şubat 2019 Cuma

  • SEBZE ÇORBA - 130-150 cal.
  • ETLİ NOHUT - 250-280 cal.
  • KIYMALI ISPANAK - 250-280 cal.
  • KALEM BÖREĞİ - 350-413 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN ISPANAK - 246 cal.

04 Şubat 2019 Pazartesi

  • MERCİMEK ÇORBA - 180-200 cal.
  • İZMİR KÖFTE - 360-390 cal.
  • PİLİÇ ŞİŞ - 350-370 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • MAKARNA - 200-230 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN YEŞİL MERCİMEK - 240 cal.

05 Şubat 2019 Salı

  • DOMATES ÇORBA - 180-200 cal.
  • MANTI - 460-480 cal.
  • ETLİ BEZELYE - 300-340 cal.
  • ZEYTİNYAĞLI TAZE FASÜLYE - 230-250 cal.
  • ERİŞTE MAKARNA - 300-330 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 315 cal.

06 Şubat 2019 Çarşamba

  • EZOGELİN ÇORBA - 230-250 cal.
  • PİLİÇ PANE - 430-450 cal.
  • SAHAN KÖFTE - 430-450 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 200-230 cal.
  • MAKARNA - 200-230 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KARNABAHAR - 276 cal.

07 Şubat 2019 Perşembe

  • ŞEHRİYE ÇORBA - 160-180 cal.
  • SEBZELİ KÖFTE - 400-420 cal.
  • PİLİÇ ROTİ - 280-300 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • MAKARNA - 300-330 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN PATATES - 374 cal.

08 Şubat 2019 Cuma

  • DÜĞÜN ÇORBA - 180-200 cal.
  • ETLİ TAZE FASÜLYE - 300-340 cal.
  • LAHANA DOLMA - 380-400 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • SU BÖREĞİ - 300-340 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN TAZE FASÜLYE - 310 cal.

11 Şubat 2019 Pazartesi

  • TARHANA ÇORBA - 180-200 cal.
  • ROSTO KÖFTE - 250-270 cal.
  • PİLİÇ KAVURMA - 300-330 cal.
  • ARPA ŞEHRİYELİ PİLAV - 250-320 cal.
  • MAKARNA - 300-330 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN BROKOLİ - 240 cal.

12 Şubat 2019 Salı

  • YOĞURTLU NANE ÇORBA - 130-150 cal.
  • ETLİ KURU FASÜLYE - 350-370 cal.
  • PATATES MUSAKKA - 400-410 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 220-230 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KURU FASÜLYE - 315 cal.

13 Şubat 2019 Çarşamba

  • EZOGELİN ÇORBA - 200-220 cal.
  • ET DÖNER - 490-500 cal.
  • MANTAR PİLAKİ - 200-230 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.

14 Şubat 2019 Perşembe

  • MERCİMEK ÇORBA - 180-200 cal.
  • ALİ NAZİK - 430-450 cal.
  • PİLİÇ IZGARA - 340-360 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 200-230 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN PIRASA - 260 cal.

15 Şubat 2019 Cuma

  • DOMATES ÇORBA - 180-200 cal.
  • KARNABAHAR ÖĞRETEN - 190-200 cal.
  • MEVSİM TÜRLÜ - 280-300 cal.
  • SU BÖREĞİ - 300-340 cal.
  • MAKARNA - 200-230 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN TÜRLÜ - 310 cal.

18 Şubat 2019 Pazartesi

  • MERCİMEK ÇORBA - 180-200 cal.
  • SOSLU KÖFTE - 360-380 cal.
  • FIRIN BAGET - 300-330 cal.
  • ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • MAKARNA - 300-330 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN BROKOLİ - 240 cal.

19 Şubat 2019 Salı

  • KÖYLÜ ÇORBA - 190-210 cal.
  • KIYMALI YEŞİL MERCİMEK - 300-370 cal.
  • ETLİ NOHUT - 250-280 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 230-250 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN NOHUT - 315 cal.

20 Şubat 2019 Çarşamba

  • EZOGELİN ÇORBA - 200-220 cal.
  • IZGARA KÖFTE - 380-400 cal.
  • PİLİÇ ŞİNİTZEL - 360-390 cal.
  • ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 220-320 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KARNABAHAR - 276 cal.

21 Şubat 2019 Perşembe

  • YOĞURTLU NANE ÇORBA - 130-150 cal.
  • TAS KEBAP - 400-410 cal.
  • KÖRİ SOSLU PİLİÇ - 300-350 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • ERİŞTE MAKARNA - 300-340 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 317 cal.

22 Şubat 2019 Cuma

  • ALACA ÇORBA - 190-210 cal.
  • LAHANA DOLMA - 380-400 cal.
  • KIYMALI PIRASA - 250-280 cal.
  • MAKARNA - 200-230 cal.
  • SU BÖREĞİ - 300-340 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN PIRASA - 260 cal.

25 Şubat 2019 Pazartesi

  • DOMATES ÇORBA - 180-200 cal.
  • KAŞARLI KÖFTE - 250-270 cal.
  • FIRIN BUT - 300-330 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 230-250 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-300 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN YEŞİL MERCİMEK - 270 cal.

26 Şubat 2019 Salı

  • EZOGELİN ÇORBA - 200-220 cal.
  • MANTI - 460-480 cal.
  • PATATES MUSAKKA - 400-410 cal.
  • BARBUNYA PİLAKİ - 230-250 cal.
  • SU BÖREĞİ - 300-340 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN PATATES - 315 cal.

27 Şubat 2019 Çarşamba

  • TARHANA ÇORBA - 180-200 cal.
  • ORMAN KEBAP - 400-410 cal.
  • PİLİÇ PANE - 430-450 cal.
  • DOMATESLİ PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • MAKARNA - 200-330 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KURU FASÜLYE - 276 cal.

28 Şubat 2019 Perşembe

  • MANTAR ÇORBA - 160-180 cal.
  • MEKSİKA KÖFTE - 360-390 cal.
  • PİLİÇ KÜLBASTI - 400-420 cal.
  • MAKARNA SPAGETTİ - 200-230 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-320 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN TAZE FASÜLYE - 315 cal.