Eklenme Tarihi : 04.06.2014 13:30:17

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü; Öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif çalışmalara katılımlarını sağlamak, kulüplerin yapacakları etkinliklere destek vermek, üniversite içi ve üniversiteler arası sportif etkinlikler düzenlemek, düzenlenen sportif ve kültürel etkinliklere öğrencilerimizin katılımını sağlamak direktörlüğümüzün başlıca amaçları arasındadır. Üniversitemizin öğrenci kulüpleri çalışmalarını Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü destek ve kontrolünde yürütürler. Direktörlüğümüz, öğrencilerimizin her türlü etkinliklerinde yol gösterici ve düzenleyici bir rol üstlenmesinin yanı sıra öğrenci dilek ve şikayetlerini Çözüm merkezi vasıtasıyla iletebildikleri tamamen öğrenci odaklı bir birimdir.

Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü her türlü öğrenci etkinliğini denetler, onlara olanaklar ölçüsünde gereken desteği sağlar. Öğrenci Konseyi seçimlerinin sağlıklı yürütülmesini sağlar, öğrenci konseyinin çalışmalarını denetler ve konseye gerekli desteği verir.

Sektörün önde gelen kuruluşları ve yöneticilerini üniversiteye davet ederek panel, söyleşi, konferans vb. etkinlikler düzenler. Öğrencilerimizin, diğer üniversitelerce düzenlenen bilimsel etkinliklere katılımı konusunda onlara destek verir.

Özcan DEMİR

Sağlık, Kültür ve Spor Direktör Vekili