Yemek Menüsü

2018 ŞUBAT AYI YEMEK LİSTESİ

Yemek ücreti 8,5 TL olup, menüde 4 kap yemek yer almaktadır. Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ayrıca 4.çeşit ise değişimli (salata,zeytinyağlı,tatlı,meyve,içecek) sunulmaktadır. Ekmek ve su ücretsiz verilmektedir.

01 Şubat 2018 Perşembe

  • EZOGELİN ÇORBA - 219 cal.
  • MANTARLI ET SOTE - 395 cal.
  • USKUMRU IZGARA - 295 cal.
  • ŞEH. PİRİNÇ PİLAVI - 336 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 348 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KARNABAHAR - 276 cal.

02 Şubat 2018 Cuma

  • DÜĞÜN ÇORBA - 179 cal.
  • MEVSİM TÜRLÜ - 316 cal.
  • ISPANAK - 385 cal.
  • ÇİN BÖREĞİ - 355 cal.
  • MAKARNA - 360 cal.
  • TATLI- MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN TÜRLÜ - 286 cal.

05 Şubat 2018 Pazartesi

  • EZOGELİN ÇORBA - 219 cal.
  • FIRIN İNCİK - 379 cal.
  • İZMİR KÖFTE - 393 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 291 cal.
  • SPAGETTİ MAKARNA - 360 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN ISPANAK - 246 cal.

06 Şubat 2018 Salı

  • DOMATES ÇORBA - 191 cal.
  • KAYSERİ MANTI - 482 cal.
  • PATATES MUSAKKA - 405 cal.
  • ZEYT. TAZE FASULYE - 315 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 348 cal.
  • TATLI-MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN PATATES - 373 cal.

07 Şubat 2018 Çarşamba

  • YAYLA ÇORBA - 155 cal.
  • KAŞARLI KÖFTE - 385 cal.
  • KÖRİLİ PİLİÇ KAVURMA - 340 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 291 cal.
  • SEBZELİ MAKARNA - 330 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN MANTAR - 258 cal.

08 Şubat 2018 Perşembe

  • BRUNCH ORGANİZASYONU

09 Şubat 2018 Cuma

  • GENDİME ÇORBA - 203 cal.
  • KARNIYARIK - 375 cal.
  • ET. KURU FASÜLYE - 419 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • SOS. MAKARNA - 360 cal.
  • TATLI- MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN KURU FASULYE - 350 cal.

12 Şubat 2018 Pazartesi

  • EZOGELİN ÇORBA - 183 cal.
  • HAMBURGER KÖFTE - 410 cal.
  • PATATES TAVA - 335 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN MERCİMEK - 315 cal.

13 Şubat 2018 Salı

  • ALACA ÇORBA - 206 cal.
  • ETLİ LAHANA SARMA - 398 cal.
  • KIYMALI PIRASA - 325 cal.
  • PİZZA - 526 cal.
  • MAKARNA - 360 cal.
  • TATLI- MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN PIRASA - 260 cal.

14 Şubat 2018 Çarşamba

  • TARHANA ÇORBA - 199 cal.
  • TERBİYELİ KÖFTE - 385 cal.
  • PİLİÇ KÜLBASTI - 379 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 291 cal.
  • ERİŞTE - 336 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN BARBUNYA - 328 cal.

15 Şubat 2018 Perşembe

  • MANTAR ÇORBASI - 162 cal.
  • KARIŞIK IZGARA - 420 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • PATATES TAVA - 284 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN SEBZE HAŞLAMA - 183 cal.

16 Şubat 2018 Cuma

  • DÜĞÜN ÇORBA - 298 cal.
  • ETLİ BEZELYE - 386 cal.
  • KIYMALI ISPANAK - 335 cal.
  • TEPSİ BÖREĞİ - 405 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 291 cal.
  • TATLI- MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 317 cal.

19 Şubat 2018 Pazartesi

  • MERCİMEK ÇORBA - 183 cal.
  • ET DÖNER - 478 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • SEBZE SOTE - 183 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN SEBZE SOTE - 183 cal.

20 Şubat 2018 Salı

  • ŞEHRİYE ÇORBA - 172 cal.
  • YAPRAK SARMA - 394 cal.
  • ETLİ NOHUT - 384 cal.
  • KALEM BÖREK - 373 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • TATLI- MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN NOHUT - 315 cal.

21 Şubat 2018 Çarşamba

  • YOĞURTLU NANE ÇORBA - 154 cal.
  • ARNAVUT CİĞERİ - 535 cal.
  • TAVUK SOTE - 355 cal.
  • REYHANLI BULGUR - 291 cal.
  • KUSKUS MAKARNA - 326 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN MANTAR - 258 cal.

22 Şubat 2018 Perşembe

  • MERCİMEK ÇORBA - 183 cal.
  • İZMİR KÖFTE - 395 cal.
  • ŞİNİTZEL - 358 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 326 cal.
  • SEBZELİ MAKARNA - 286 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN ISPANAK - 260 cal.

23 Şubat 2018 Cuma

  • ALACA ÇORBA - 206 cal.
  • ETLİ TAZE FASULYE - 374 cal.
  • MANTI - 482 cal.
  • BARBUNYA PİLAKİ - 328 cal.
  • ÇİN BÖREĞİ - 355 cal.
  • TATLI- MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN TAZE FASULYE - 315 cal.

26 Şubat 2018 Pazartesi

  • TARHANA ÇORBA - 199 cal.
  • İSLİM KEBAP - 400 cal.
  • ÇITIR PİLİÇ - 463 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 291 cal.
  • ERİŞTE - 336 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN PATATES - 317 cal.

27 Şubat 2018 Salı

  • MERCİMEK ÇORBA - 183 cal.
  • BİBER DOLMA - 377 cal.
  • SEBZE MUSAKKA - 327 cal.
  • SU BÖREĞİ - 343 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 348 cal.
  • TATLI- MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN BİBER DOLMA - 347 cal.

28 Şubat 2018 Çarşamba

  • DOMATES ÇORBA - 191 cal.
  • ORMAN KEBAP - 409 cal.
  • TAVUK IZGARA - 334 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 291 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN BROKOLİ - 240 cal.