25 Mayıs 2024

Erkek Basketbol Takımımız Üniversiteler Süper Ligi Yaz Oyunlarında Türkiye Şampiyonu Oldu! 🏆

Üsküdar Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Üniversiteler Süper Ligi Yaz Oyunları'nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu oldu. Bu zaferle birlikte takımımız, gelecek yıl İtalya’da düzenlenecek olan Avrupa Erkek Basketbol Üniversiteler Ligi'ne katılmaya hak kazandı.

Finalde geçtiğimiz yılın nağmalup şampiyonu İstanbul Beykent Üniversitesi'ni 97-90 skorla mağlup eden takımımız, 19. Türkiye Üniversiteler Yaz Spor Oyunları’nda kupayı kaldırdı. Üsküdar Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı'nı bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Bu galibiyetle takımımız sadece ulusal düzeyde değil, uluslararası arenada da ülkemizi temsil etme fırsatı bulacak. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi bu önemli başarıdan dolayı kutluyor, Avrupa'da da aynı başarıyı yakalayacaklarına inanıyoruz.