Üsküdar Üniversitesinden çok konuşulacak 2 transfer

Fenerbahçe Basketbol A takımı Oyuncusu Efe Ergi Tırpancı ve Vakıfbank Genç Takım oyuncusu Ezgi Kara Üsküdar artık Üniversitesinde.

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri Kartepe’de

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü öncülüğünde Uluslararası Öğrenciler ile Erasmus Kulübünün düzenlediği uluslararası öğrencilerin katılım sağladığı Kartepe gezisi yapıldı.

Global Game Jam Üsküdar Üniversitesinde

Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Kulübü Direktörlüğü ve Üsküdar Üniversitesi Dijital Oyun Kulübü tarafından Global Game Jam 2019 TURKEY kapsamında oyun geliştirme etkinliği düzenledi.

Üsküdar Üniversitesi Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu İstanbul Koordinasyon Kurulunda

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) il koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. İstanbul geneli 30 üniversitenin Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü biriminde çalışan görevliler, toplantıda yönetim kurulu seçimi yaptı.

Arş. Gör. Ceren Damar Şenel’in anısına karanfil dağıtıldı

Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Kulübü Direktörlüğü ve UNIGS Kulübü tarafından geçtiğimiz günlerde vazifesi başında öldürülen Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Arş. Gör. Ceren Damar Şenel’in anısına karanfil dağıtımı gerçekleştirildi.

Kant’ta kavram türleri konuşuldu

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ile Felsefe Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “Kantta Kavram Türleri” söyleşisi Üsküdar Üniversitesinde gerçekleşti.

Tülay Gökçimen: “Kudüs’te hak engellerini anlatmak için belgeselci - gazeteci olmaya gerek yok”

Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü ile Fikir ve Aksiyon kulübü tarafından düzenlenen “Kudüs’te Hak İhlallerini” programının konuğu Gazeteci, Yönetmen Tülay Gökçimen konuk oldu. Gökçimen Kudüs’te gözlemleyip şahit olduğu olayları anlattı.

Üsküdarlı öğrencilerin çevre duyarlılığı

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ile Büyüdüm Çocuk Oldum Kulübü üyelerinin düzenlediği “Doğaya bir güzellik yap” sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında, Şile Otobanı/Kömürlük Mevkiindeki, Üsküdar Üniversitesi Hatıra Ormanına gezi düzenlendi.

Rap sanatçısı Resul Aydemir Üsküdar Üniversitesi’nde

Yeni Medya Kulübü’nün Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda üçüncüsünü düzenlediği Sosyal Medya Sohbetleri etkinliğine Rap Sanatçısı Resul Aydemir konuk oldu.

‘Yeni Nesil Gazetecilik’ Üsküdar Üniversitesinde konuşuldu

Üsküdar Üniversitesinde Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü ve Yeni Medya Kulübü’nün düzenlediği “Yeni Nesil Gazetecilik” söyleşisi gerçekleştirildi.

Gazeteci Kemal Öztürk: Dijital devrime direnmek, tsunamiye direnmektir!

Anadolu Ajansı Eski Genel Müdürü Gazetesi Kemal Öztürk, iletişim öğrencileriyle bir araya geldi. Günümüzde gazeteciliğin şekil değiştirdiğine dikkat çeken Öztürk, dijital devrime direnmenin bir tsunamiye direnmekle eş değer olduğunun da altını çizdi.

“Üsküdar’da Diyabet Sohbetleri” gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü’nün düzenlediği “Diyabet Sohbetleri” Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Parlamenter Ozan Ceyhun Üsküdar Üniversitesinde

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ile ‘Bir Düşün Sosyal ve Siyaset’ Kulübü tarafından düzenlenen “Tecrübe üzerine söyleşi” etkinliği Avrupa Parlamentosu Parlamenteri Ozan Ceyhun’un katılımıyla Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans salonunda gerçekleşti.

Çayyaka İlkokulu Üsküdarlı öğrencilerle yeni görünüme kavuştu

Üsküdar Üniversitesi sosyal sorumluluk kapsamında yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Öğrenciler bu kez de Bursa’nın İnegöl ilçesinde ki Çayyaka İlkokuluna destek oldu.