Yemek Menüsü

Ocak Ayı Yemek Listesi
Yemek ücreti 10 TL olup, menüde 4 kap yemek yer almaktadır. Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ayrıca 4.çeşit ise değişimli (salata,zeytinyağlı,tatlı,meyve,içecek) sunulmaktadır. Ekmek ve su ücretsiz verilmektedir.

02 Ocak 2019 Çarşamba

  • MERCİMEK ÇORBA - 180-200 cal.
  • ET DÖNER - 450-500 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-280 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • SEBZE SOTE - 250-280 cal.
  • VEGAN KARNABAHAR - 276 cal.

03 Ocak 2019 Perşembe

  • SEBZE ÇORBA - 130-150 cal.
  • MANTARLI ET SOTE - 400-410 cal.
  • FIRIN BAGET - 330-350 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 330-350 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-280 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KABAK KALVE - 298 cal.

04 Ocak 2019 Cuma

  • EZOGELİN ÇORBA - 200-220 cal.
  • KIYMALI ISPANAK - 250-280 cal.
  • ETLİ BEZELYE - 360-380 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 300-350 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-280 cal.
  • MEYVE-TATLI-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 317 cal.

07 Ocak 2019 Pazartesi

  • MERCİMEK ÇORBA - 180-200 cal.
  • İZMİR KÖFTE - 360-390 cal.
  • PİLİÇ ROTİ - 350 – 3700 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 220 – 230 cal.
  • BULGURPİLAVI - 200 cal.
  • SALATA BÜFES - 90 cal.
  • VEGAN BROKOLİ - 240 cal.

08 Ocak 2019 Salı

  • ŞEHRİYE ÇORBA - 160-180 cal.
  • ETLİ LAHANA DOLMA - 380-400 cal.
  • ETLİ NOHUT - 250-280 cal.
  • SU BÖREĞİ - 300-340 cal.
  • PİRİNÇ PİLAV - 220 – 230 cal.
  • MEYVE-TATLI-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN NOHUT - 315 cal.

09 Ocak 2019 Çarşamba

  • YOĞURTLU NANE ÇORBA - 130-200 cal.
  • PİLİÇ KAVURMA - 230-250 cal.
  • ROSTO KÖFTE - 250-270 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 200-220 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 230-250 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KAPUSKA - 312 cal.

10 Ocak 2019 Perşembe

  • TARHANA ÇORBA - 180- cal.
  • SEBZELİ KEBAP - 400-420 cal.
  • PİLİÇ IZGARA - 340-360 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 220 – 230 cal.
  • ERİŞTE - 300-330 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN PIRASA - 260 cal.

11 Ocak 2019 Cuma

  • EZOGELİN ÇORBA - 200-220 cal.
  • ETLİ TAZE FASULYE - 300-340 cal.
  • PATATES MUSAKKA - 250-270 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • SOSLU SPAGETİ - 300-320 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN TAZE FASULYE - 315 cal.

14 Ocak 2019 Pazartesi

  • TARHANA ÇORBA - 180-200 cal.
  • MESİKA KÖFTE - 360-390 cal.
  • KÖRİLİ PİLİÇ KAVURMA - 300-330 cal.
  • ARPA ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • ERİŞTE - 200-230 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN PATATES - 373 cal.

15 Ocak 2019 Salı

  • YOĞURTLU NANE ÇORBA - 130-150 cal.
  • ETLI KURU FASULYE - 350-370 cal.
  • KIYMALI PIRASA - 250-280 cal.
  • MAKARNA - 200-230 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • MEYVE –TATLI-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN KURU FASULYE - 350 cal.

16 Ocak 2019 Çarşamba

  • EZOGELİN ÇORBA - 200-220 cal.
  • ALİ NAZİK KEBABI - 250-280 cal.
  • PİLİÇ KÜLBAŞI - 220-250 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 230-250 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN PIRASA - 260 cal.

17 Ocak 2019 Perşembe

  • DOMATES ÇORBASI - 180-200 cal.
  • KARIŞIK IZGARA - 430-450 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN SEBZE SOTE - 183 cal.

18 Ocak 2019 Cuma

  • MERCİMEK ÇORBA - 180-200 cal.
  • ISPANAK - 150-160 cal.
  • MANTI - 250-270 cal.
  • ZY BARBUNYA PİLAK - 230-250 cal.
  • MEYVE -TATLI -AYRAN - 300-350 cal.
  • MAKARNA - 200-220 cal.
  • VEGAN PATLICAN - 351 cal.

21 Ocak 2019 Pazartesi

  • MERCİMEK ÇORBA - 180-200 cal.
  • ET SOTE - 300-330 cal.
  • FIRIN BAGET - 300-330 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • MAKARNA - 200-230 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KARNABAHAR - 276 cal.

22 Ocak 2019 Salı

  • ŞEHRİYE ÇORBA - 160-180 cal.
  • ETLİ BİBER DOLMA - 350-370 cal.
  • PATATES MUSAKKA - 400-410 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 230 cal.
  • SU BÖREĞİ - 230-250 cal.
  • MEYVE -TATLI-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN NOHUT - 315 cal.

23 Ocak 2019 Çarşamba

  • ALACA ÇORBA - 190-210 cal.
  • ORMAN KEBAP - 400-410 cal.
  • PİLİÇ PİKATA - 400-410 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 200-230 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 230-250 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN SEBZE SOTE - 327 cal.

24 Ocak 2019 Perşembe

  • DOMATES ÇORBA - 180-200 cal.
  • SOSLU FIRIN KÖFTE - 360-380 cal.
  • MANTARLI PİLİÇ SOTE - 350-400 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • MAKARNA - 230-250 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 317 cal.

25 Ocak 2019 Cuma

  • EZOGELİN ÇORBA - 200-220 cal.
  • ETLİ MEVSİM TÜRLÜ - 250-270 cal.
  • KIYMALI KAPUSKA - 230-250 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • MEYVE -TATLI -AYRAN - 300-350 cal.
  • VEGAN KAPUSKA - 312 cal.

28 Ocak 2019 Pazartesi

  • YAYLA ÇORBA - 150-170 cal.
  • ROSTO KÖFTE - 250-270 cal.
  • PİLİÇ ROTİ - 280-300 cal.
  • ERİŞTE MAKARNA - 200-230 cal.
  • ERİŞTE MAKARNA - 200-230 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 230-250 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN ISPANAK - 246 cal.

29 Ocak 2019 Salı

  • DOMATES ÇORBASI - 180-200 cal.
  • MANTI - 460-480 cal.
  • ETLİ TAZE FASULYE - 300-340 cal.
  • BARBUNYA PİLAKİ - 300-350 cal.
  • SU BÖREĞİ - 350-380 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN PIRASA - 260 cal.

30 Ocak 2019 Çarşamba

  • MERCİMEK ÇORBASI - 180-200 cal.
  • PİLİÇ ŞİNİTZEL - 360-390 cal.
  • SAHAN KÖFTE - 430-450 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 230-250 cal.
  • SALATA BUFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KARNABAHAR - 276 cal.

31 Ocak 2019 Perşembe

  • ŞEHRİYE ÇORBASI - 160-180 cal.
  • ADANA ŞİŞ - 350-380 cal.
  • PİLİÇ PANE - 430-450 cal.
  • ERİŞTE - 300-330 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 230-250 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN BROKOLİ - 240 cal.