Aylık Yemek Listesi

Yemek ücreti 11 TL olup, menüde 4 kap yemek yer almaktadır. Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ayrıca 4.çeşit ise değişimli (salata,zeytinyağlı,tatlı,meyve,içecek) sunulmaktadır. Ekmek ve su ücretsiz verilmektedir.

01 Mayıs 2020 Cuma

  • RESMİ TATİL - 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

04 Mayıs 2020 Pazartesi

  • EZOGELİN ÇORBA - 219 cal.
  • PİLİÇ ROTİ - 328 cal.
  • ALİ NAZİK - 420 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

05 Mayıs 2020 Salı

  • ŞEHRİYE ÇORBA - 172 cal.
  • ETLİ KURU FASULYE - 419 cal.
  • ISPANAK - 335 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • MAKARNA - 330 cal.
  • SALATA-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

06 Mayıs 2020 Çarşamba

  • SEBZE ÇORBA - 136 cal.
  • PİLİÇ HAŞLAMA - 240 cal.
  • SEBZELİ KEBAP - 394 cal.
  • DOMATESLİ MAKARNA - 358 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • SALATA-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

07 Mayıs 2020 Perşembe

  • YAYLA ÇORBA - 155 cal.
  • PİLİÇ PANE - 358 cal.
  • İZMİR KÖFTE - 393 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • MAKARNA - 330 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

08 Mayıs 2020 Cuma

  • MERCİMEK ÇORBA - 183 cal.
  • ETLİ KURU FASULYE - 374 cal.
  • PATATES MUSAKKA - 396 cal.
  • MISIRLI PİRİNÇ PİLAV - 326 cal.
  • ERİŞTE MAKARNA - 336 cal.
  • SALATA-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

11 Mayıs 2020 Pazartesi

  • EZOGELİN ÇORBA - 219 cal.
  • IZGARA KÖFTE - 345 cal.
  • PİLİÇ SOTE - 359 cal.
  • MAKARNA - 330 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

12 Mayıs 2020 Salı

  • TARHANA ÇORBA - 175 cal.
  • ETLİ LAHANA SARMA - 398 cal.
  • ETLİ NOHUT - 384 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • KOL BÖREĞİ - 362 cal.
  • SALATA-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

13 Mayıs 2020 Çarşamba

  • YOĞURTLU NANE ÇORBA - 154 cal.
  • TAS KEBABI - 524 cal.
  • PİLİÇ İNCİK - 378 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • DOMATESLİ P. PİLAVI - 326 cal.
  • SALATA-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

14 Mayıs 2020 Perşembe

  • MANTAR ÇORBA - 162 cal.
  • ROSTO KÖFTE - 410 cal.
  • PİLİÇ IZGARA - 379 cal.
  • MAKARNA - 330 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

15 Mayıs 2020 Cuma

  • DOMATES ÇORBA - 191 cal.
  • SEMİZ OTU - 335 cal.
  • ETLİ PATATES - 316 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • KALEM BÖREK - 373 cal.
  • SALATA-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

18 Mayıs 2020 Pazartesi

  • MERCİMEK ÇORBA - 173 cal.
  • PİLİÇ KAVURMA - 340 cal.
  • MEKSİKA KÖFTE - 370 cal.
  • MAKARNA - 330 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

19 Mayıs 2020 Salı

  • RESMİ TATİL-19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

20 Mayıs 2020 Çarşamba

  • AYRAN AŞI ÇORBA - 213 cal.
  • KARIŞIK IZGARA - 420 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • AYRAN - 141 cal.

21 Mayıs 2020 Perşembe

  • DOMATES ÇORBA - 191 cal.
  • HÜNKAR BEĞENDİ - 539 cal.
  • PİLİÇ NUGGET - 3803 cal.
  • SEBZELİ MAKARNA - 330 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

22 Mayıs 2020 Cuma

  • EZOGELİN ÇORBA - 192 cal.
  • MANTI - 482 cal.
  • SEBZE MUSAKKA - 396 cal.
  • ZEYTİN YAĞLI ŞAKŞUKA - 326 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • SALATA-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

25 Mayıs 2020 Pazartesi

  • RAMAZAN BAYRAMI

26 Mayıs 2020 Salı

  • RAMAZAN BAYRAMI

27 Mayıs 2020 Çarşamba

  • TARHANA ÇORBA - 199 cal.
  • TAVUK ŞİŞ - 335 cal.
  • MANTARLI ET SOTE - 438 cal.
  • MAKARNA - 330 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • SALATA-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

28 Mayıs 2020 Perşembe

  • ŞEHRİYE ÇORBA - 172 cal.
  • PİLİÇ KAVURMA - 340 cal.
  • IZGARA KÖFTE - 345 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.

29 Mayıs 2020 Cuma

  • YAYLA ÇORBA - 155 cal.
  • ETLİ BEZELYE - 386 cal.
  • PATLICAN MUSAKKA - 410 cal.
  • MAKARNA - 330 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • SALATA-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.