Yemek Blog

Yemek Menüsü

Yemek ücreti 175 TL olup, menüde 4 kap yemek yer almaktadır. Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ayrıca 4.çeşit ise değişimli (salata,zeytinyağlı,tatlı,meyve,içecek) sunulmaktadır. Ekmek ve su ücretsiz verilmektedir.

Çölyak Hastalığı tanısı olan öğrenci ve personellerimiz konu ile ilgili cozummerkezi@uskudar.edu.tr adresine durumu bildirmeleri halinde çölyak hastalığına özel menü çalışması yapılacaktır.

02 Ocak 2025 Perşembe

DÜĞÜN ÇORBA

- 110 cal.

ETLİ TAZE FASULYE

- 410 cal.

KABAK DOLMA

- 335 cal.

SU BÖREĞİ

- 219 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 336 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN ISPANAK

- 276 cal.

03 Ocak 2025 Cuma

EZOGELİN ÇORBA

- 200-220 cal.

KARIŞIK IZGARA

- 400-410 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 250-320 cal.

SALATA BÜFESİ

- 90 cal.

VEGAN BROKOLİ

- 250-280 cal.

06 Ocak 2025 Pazartesi

MERCİMEK ÇORBA

- 183 cal.

ET DÖNER

- 374 cal.

ŞİNİTSEL

- 377 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 326 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 90 cal.

VEGAN PATATES

- 315 cal.

07 Ocak 2025 Salı

ANADOLU ÇORBA

- 179 cal.

PATATES MUSAKKA

- 419 cal.

TAVUKLU BURGAZ KEBABI

- 405 cal.

BULGUR PİLAVI

- 330 cal.

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN KABAK

- 350 cal.

08 Ocak 2025 Çarşamba

YOĞURTLU NANE ÇORBA

- 200-220 cal.

SEBZELİ KÖFTE

- 230-250 cal.

PİLİÇ BAGET

- 400-410 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 250-320 cal.

BULGUR PİLAVI

- 250-320 cal.

SALATA BÜFESİ

- 90 cal.

VEGAN SEBZE KÖFTE

- 250-280 cal.

09 Ocak 2025 Perşembe

MERCİMEK ÇORBA

- 150-160 cal.

MANTI

- 150-160 cal.

MEVSİM TÜRLÜ

- 250-270 cal.

ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA

- 230-250 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 230-250 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 300-350 cal.

VEGAN TÜRLÜ

- 210-230 cal.

10 Ocak 2025 Cuma

DOMATES ÇORBA

- 200-220 cal.

HAMBURGER

- 400-410 cal.

SPAGETTİ MAKARNA

- 250-320 cal.

SALATA BÜFESİ

- 90 cal.

VEGAN MÜCVER

- 250-280 cal.

13 Ocak 2025 Pazartesi

TARHANA ÇORBA

- 200-220 cal.

IZGARA TAVUK

- 230-250 cal.

TARHANA ÇORBA

- 200-220 cal.

MEKSİKA KÖFTE

- 400-410 cal.

BULGUR PİLAVI

- 250-320 cal.

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 250-320 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 90 cal.

VEGAN TAZE FASULYE

- 250-280 cal.

14 Ocak 2025 Salı

KREMALI MANTAR ÇORBA

- 100-120 cal.

ETLİ KURU FASULYE

- 419 cal.

SEBZE GRATEN

- 305 cal.

SOSLU MAKARNA

- 330 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN KURU FASÜLYE

- 350 cal.

15 Ocak 2025 Çarşamba

ANALI KIZLI ÇORBA

- 180-200 cal.

ALİNAZİK

- 360-390 cal.

PİLİÇ PRENSES

- 300-330 cal.

SOSLU MAKARNA

- 300-330 cal.

YEŞİL MERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI

- 220-230 cal.

SALATA BÜFESİ

- 300-350 cal.

VEGAN KARNABAHAR

- 276 cal.

16 Ocak 2025 Perşembe

YAYLA ÇORBA

- 120-130 cal.

KIYMALI TAZE FASÜLYE

- 350-370 cal.

YEŞİL MERCİMEK

- 250-280 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 200-230 cal.

BULGUR PİLAVI

- 250-280 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 300-350 cal.

VEGAN PATATES

- 210-230 cal.

17 Ocak 2025 Cuma

MERCİMEK ÇORBA

- 206 cal.

BALIK

- 205 cal.

FIRIN BUT

- 398 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

MAKARNA

- 343 cal.

SALATA BÜFESİ

- 90 cal.

VEGAN SEBZE SOTE

- 286 cal.

20 Ocak 2025 Pazartesi

DOMATES ÇORBA

- 211 cal.

DİZME KÖFTE

- 415 cal.

PİLİÇ BAGET

- 385 cal.

MAKARNA

- 326 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 330 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 90 cal.

VEGAN BEZELYE

- 183 cal.

21 Ocak 2025 Salı

KREMALI TAVUK SUYU ÇORBA

- 179 cal.

ETLİ NOHUT

- 419 cal.

KARNIYARIK

- 405 cal.

BULGUR PİLAVI

- 330 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN NOHUT

- 350 cal.

22 Ocak 2025 Çarşamba

DÜĞÜN ÇORBA

- 200-220 cal.

İZMİR KÖFTE

- 230-250 cal.

PİLİÇ HAŞLAMA

- 400-410 cal.

BULGUR PİLAVI

- 250-320 cal.

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 250-320 cal.

SALATA BÜFESİ

- 90 cal.

VEGAN SEBZE KÖFTE

- 250-280 cal.

23 Ocak 2025 Perşembe

EZOGELİN ÇORBA

- 183 cal.

PATATES MUSAKKA

- 316 cal.

TAVUKLU BEZELYE

- 335 cal.

ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI

- 336 cal.

BULGUR PİLAVI

- 362 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 60-250 cal.

VEGAN PATATES

- 246 cal.

24 Ocak 2025 Cuma

SALATA BÜFESİ

- 90 cal.

VEGAN YEŞİL MERCİMEK

- 246 cal.

SEBZE ÇORBA

- 191 cal.

KIYMALI PİDE

- 514 cal.

PÜRELİ PİLİÇ BAGET

- 334 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 336 cal.

MAKARNA

- 330 cal.

27 Ocak 2025 Pazartesi

ŞEHRİYE ÇORBA

- 211 cal.

PÜRELİ TAS KEBABI

- 415 cal.

YAYLA SOSLU PİRİNÇ

- 385 cal.

MAKARNA

- 326 cal.

BULGUR PİLAVI

- 330 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 90 cal.

VEGAN SEBZE

- 183 cal.

28 Ocak 2025 Salı

EZOGELİN ÇORBA

- 200-220 cal.

BARBUNYA

- 180-200 cal.

KABAK DOLMA

- 250-270 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 200-230 cal.

SU BÖREĞİ

- 300-320 cal.

SALATA BÜFESİ

- 300-350 cal.

VEGAN BARBUNYA

- 210-230 cal.

29 Ocak 2025 Çarşamba

YOĞURTLU NANE ÇORBA

- 179 cal.

PÜRELİ SEBZELİ BASMA KÖFTE

- 419 cal.

PİLİÇ FAJİTA

- 405 cal.

MAKARNA

- 330 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 348 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN YEŞİL MERCİMEK

- 246 cal.

30 Ocak 2025 Perşembe

DÜĞÜN ÇORBA

- 155 cal.

ETLİ KURU FASULYE

- 410 cal.

PATLICAN KEBABI

- 355 cal.

BULGUR PİLAVI

- 219 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 336 cal.

TATLI-MEYVE-YOĞURT

- 90 cal.

VEGAN PATLICAN

- 276 cal.

31 Ocak 2025 Cuma

MERCİMEK ÇORBA

- 206 cal.

IZGARA KÖFTE

- 360 cal.

ISPANAKLI PİLİÇ SARMA

- 528 cal.

BULGUR PİLAVI

- 219 cal.

PİRİNÇ PİLAVI

- 326 cal.

SALATA BÜFESİ

- 60-250 cal.

VEGAN ISPANAK

- 327 cal.