Yemek Blog
Yemek Menüsü
Yemek ücreti 190 TL olup, menüde 4 kap yemek yer almaktadır. Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ayrıca 4.çeşit ise değişimli (salata,zeytinyağlı,tatlı,meyve,içecek) sunulmaktadır. Ekmek ve su ücretsiz verilmektedir.
Çölyak Hastalığı tanısı olan öğrenci ve personellerimiz konu ile ilgili cozummerkezi@uskudar.edu.tr adresine durumu bildirmeleri halinde çölyak hastalığına özel menü çalışması yapılacaktır.
03 Mart 2025 Pazartesi
EZOGELİN ÇORBA
- 200-220 cal.
ET DÖNER
- 514 cal.
ŞİNİTZEL
- 334 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 336 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN SEBZE KÖFTE
- 246 cal.
04 Mart 2025 Salı
DOMATES ÇORBA
- 200-220 cal.
ETLİ KURU FASÜLYE
- 410 cal.
SEBZE KÖFTE
- 355 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 219 cal.
PATATESLİ TEPSİ BÖREĞİ
- 336 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN KURU FASÜLYE
- 276 cal.
05 Mart 2025 Çarşamba
MERCİMEK ÇORBA
- 200-220 cal.
İZMİR KÖFTE
- 200-240 cal.
ARNAVUT TAVUĞU
- 340 cal.
MAKARNA
- 334 cal.
BULGUR PİLAVI
- 336 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN BROKOLİ
- 246 cal.
06 Mart 2025 Perşembe
YAYLA ÇORBA
- 200-220 cal.
KIYMALI KABAK SANDAL SEFASI
- 270 cal.
KARNABAHAR GRATEN
- 355 cal.
BULGUR PİLAVI
- 219 cal.
MAKARNA
- 336 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN KABAK
- 276 cal.
07 Mart 2025 Cuma
SEBZE ÇORBA
- 200-220 cal.
KAŞARLI KÖFTE
- 200-240 cal.
PİLİÇ BAGET
- 340 cal.
ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
- 334 cal.
MAKARNA
- 336 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN MÜCVER
- 246 cal.
10 Mart 2025 Pazartesi
EZOGELİN ÇORBA
- 200-220 cal.
İSVEÇ KÖFTE
- 374 cal.
PİLİÇ İNCİK
- 330 cal.
ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
ERİŞTE
- 336 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 90 cal.
VEGAN TÜRLÜ
- 183 cal.
11 Mart 2025 Salı
DÜĞÜN ÇORBA
- 200-220 cal.
YEŞİL MERCİMEK
- 419 cal.
KABAK DOLMA
- 305 cal.
PAÇANGA BÖREĞİ
- 330 cal.
MAKARNA
- 348 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN KABAK DOLMA
- 350 cal.
12 Mart 2025 Çarşamba
YOĞURTLU NANE ÇORBA
- 200-220 cal.
SEBZE KÖFTE
- 514 cal.
PİLİÇ KÜLBASTI
- 334 cal.
BULGUR PİLAVI
- 336 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
SALATA
- 60-250 cal.
VEGAN SEBZE SOTE
- 246 cal.
13 Mart 2025 Perşembe
MERCİMEK ÇORBA
- 200-220 cal.
MANTI
- 374 cal.
ETLİ TAZE FASÜLYE
- 210 cal.
BULGUR PİLAVI
- 396 cal.
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA
- 330 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN TAZE FASÜLYE
- 315 cal.
14 Mart 2025 Cuma
KÖYLÜ ÇORBA
- 200-220 cal.
HAMBURGER
- 343 cal.
SPAGETTİ MAKARNA
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN MÜCVER
- 286 cal.
17 Mart 2025 Pazartesi
EZOGELİN ÇORBA
- 200-220 cal.
IZGARA KÖFTE
- 205 cal.
MANTARLI PİLİÇ STRAGANOF
- 230 cal.
BULGUR PİLAVI
- 330 cal.
MAKARNA
- 343 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN MANTAR
- 286 cal.
18 Mart 2025 Salı
MAKARNA
- 330 cal.
NOHUTLU PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN PATLICAN
- 183 cal.
TOYGA ÇORBA
- 200-220 cal.
KARNIYARIK
- 415 cal.
SEBZE GRATEN
- 385 cal.
19 Mart 2025 Çarşamba
YOĞURTLU NANE ÇORBA
- 200-220 cal.
MEKSİKA KÖFTE
- 330 cal.
PİLİÇ ŞİŞ
- 274 cal.
BULGUR PİLAVI
- 336 cal.
ARPA ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
- 348 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN BARBUNYA
- 176 cal.
20 Mart 2025 Perşembe
KÖYLÜ ÇORBASI
- 200-220 cal.
GEMİCİ USULÜ KURU FASÜLYE
- 419 cal.
KABAK LAZANYA
- 405 cal.
SU BÖREĞİ
- 256 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 348 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN KURU FASÜLYE
- 350 cal.
21 Mart 2025 Cuma
MERCİMEK ÇORBA
- 200-220 cal.
KIR KÖFTE
- 230-300 cal.
PİLİÇ IZGARA
- 260 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 200-320 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN BROKOLİ
- 256 cal.
24 Mart 2025 Pazartesi
KÖYLÜ ÇORBA
- 200-220 cal.
PATATESLİ KÖFTE
- 514 cal.
PİLİÇ FAJİTA
- 334 cal.
BULGUR PİLAVI
- 336 cal.
SEBZELİ PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN MÜCVER
- 246 cal.
25 Mart 2025 Salı
MERCİMEK ÇORBA
- 200-220 cal.
ETLİ BEZELYE
- 419 cal.
ISPANAK
- 405 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
FIRIN MAKARNA
- 348 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN ISPANAK
- 350 cal.
26 Mart 2025 Çarşamba
SEBZE ÇORBA
- 200-220 cal.
SOSLU KÖFTE
- 514 cal.
TAVUKLU ÇÖKERTME KEBABI
- 334 cal.
MAKARNA
- 336 cal.
ŞEHRİYE PİLAVI
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN TAZE FASÜLYE
- 246 cal.
27 Mart 2025 Perşembe
EZOGELİN ÇORBA
- 200-220 cal.
PATLICAN MUSAKKA
- 419 cal.
BARBUNYA
- 305 cal.
MİLFÖY BÖREĞİ
- 330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 348 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN BARBUNYA
- 350 cal.
28 Mart 2025 Cuma
YEŞİL MERCİMEK ÇORBASI
- 200-220 cal.
KARIŞIK IZGARA
- 343 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN MÜCVER
- 286 cal.
31 Mart 2025 Pazartesi
ŞEHRİYE ÇORBA
- 211 cal.
YAYLA SOSLU PİLİÇ
- 385 cal.
MAKARNA
- 326 cal.
BULGUR PİLAVI
- 330 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 90 cal.
VEGAN SEBZE
- 183 cal.