Yemek Menüsü

Mart Ayı Yemek Listesi
Yemek ücreti 10 TL olup, menüde 4 kap yemek yer almaktadır. Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ayrıca 4.çeşit ise değişimli (salata,zeytinyağlı,tatlı,meyve,içecek) sunulmaktadır. Ekmek ve su ücretsiz verilmektedir.

01 Mart 2019 Cuma

  • DÜĞÜN ÇORBA - 179 cal.
  • ETLİ KURU FASÜLYE - 419 cal.
  • KIYMALI ISPANAK - 482 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 350 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 60-100 cal.
  • VEGAN KURU FASÜLYE - 419 cal.

04 Mart 2019 Pazartesi

  • TARHANA ÇORBA - 183 cal.
  • ET DÖNER - 478 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • AYRAN
  • VEGAN SEBZE SOTE - 233 cal.

05 Mart 2019 Salı

  • ALACA ÇORBA - 206 cal.
  • ETLİ TAZE FASÜLYE - 377 cal.
  • LAHANA SARMA - 405 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 343 cal.
  • SU BÖREĞİ - 348 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN TAZE FASÜLYE - 327 cal.

06 Mart 2019 Çarşamba

  • YOĞURTLU NANE ÇORBA - 154 cal.
  • İZMİR KÖFTE - 393 cal.
  • FIRIN BAGET - 240 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 336 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN FIRIN PATATES - 284 cal.

07 Mart 2019 Perşembe

  • EZOGELİN ÇORBA - 199 cal.
  • PİLİÇ ŞİNİTZEL - 410 cal.
  • MANTI - 379 cal.
  • BARBUNYA PİLAKİ - 219 cal.
  • SPAGETTİ - 326 cal.
  • TATLI-MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 153 cal.

08 Mart 2019 Cuma

  • ŞEHRİYE ÇORBA - 183 cal.
  • SEBZE GRATEN - 342 cal.
  • ETLİ NOHUT - 384 cal.
  • KALEM BÖREĞİ - 355 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN NOHUT - 246 cal.

11 Mart 2019 Pazartesi

  • MERCİMEK ÇORBA - 219 cal.
  • PİLİÇ ROTİ - 420 cal.
  • MANTARLI ET SOTE - 238 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • TATLI-MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN MANTAR PİLAKİ - 238 cal.

12 Mart 2019 Salı

  • DOMATES ÇORBA - 172 cal.
  • PATATES MUSAKKA - 419 cal.
  • KIYMALI ISPANAK - 368 cal.
  • ERİŞTE MAKARNA - 336 cal.
  • SU BÖREĞİ - 348 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN ISPANAK - 350 cal.

13 Mart 2019 Çarşamba

  • MANTAR ÇORBA - 162 cal.
  • ROSTO KÖFTE - 370 cal.
  • PİLİÇ KAVURMA - 340 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • MAKARNA - 330 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN BROKOLİ - 183 cal.

14 Mart 2019 Perşembe

  • MERCİMEK ÇORBA - 183 cal.
  • ALİ NAZİK - 378 cal.
  • PİLİÇ IZGARA - 420 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 330 cal.
  • TATLI-MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN BROKOLİ - 276 cal.

15 Mart 2019 Cuma

  • TARHANA ÇORBA - 199 cal.
  • KIYMALI YEŞİL MERCİMEK - 375 cal.
  • ETLİ TÜRLÜ - 342 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • MAKARNA - 336 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 328 cal.

18 Mart 2019 Pazartesi

  • ALACA ÇORBA - 206 cal.
  • HAMBURGER KÖFTE - 349 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 219 cal.
  • AYRAN
  • VEGAN SEBZE SOTE - 275 cal.

19 Mart 2019 Salı

  • MERCİMEK ÇORBA - 183 cal.
  • KIYMALI PIRASA - 375 cal.
  • ETLİ YAPRAK SARMA - 394 cal.
  • SOSLU MAKARNA - 413 cal.
  • KALEM BÖREĞİ - 326 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN PIRASA

20 Mart 2019 Çarşamba

  • DOMATES ÇORBA - 172 cal.
  • ARNAVUT CİĞERİ - 345 cal.
  • MANTARLI PİLİÇ SOTE - 379 cal.
  • MAKARNA - 326 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KARNABAHAR - 183 cal.

21 Mart 2019 Perşembe

  • MANTAR ÇORBA - 172 cal.
  • IZGARA KÖFTE - 345 cal.
  • FIRIN BUT - 379 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 326 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 60-100 cal.
  • VEGAN YEŞİL MERCİMEK - 183 cal.

22 Mart 2019 Cuma

  • EZOGELİN ÇORBA - 173 cal.
  • KABAK DOLMA - 377 cal.
  • ETLİ KURU FASÜLYE - 386 cal.
  • SU BÖREĞİ - 343 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 336 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KABAK DOLMA - 273 cal.

25 Mart 2019 Pazartesi

  • GENDİME ÇORBA - 203 cal.
  • MEKSİKA KÖFTE - 419 cal.
  • PİLİÇ ŞİNİTZEL - 336 cal.
  • MAKARNA - 375 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 219 cal.
  • TATLI-MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN ISPANAK - 275 cal.

26 Mart 2019 Salı

  • EZOGELİN ÇORBA - 203 cal.
  • ETLİ TAZE FASÜLYE - 419 cal.
  • KARNABAHAR GRATEN - 235 cal.
  • ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - 336 cal.
  • ERİŞTE - 224 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN TAZE FASÜLYE - 275 cal.

27 Mart 2019 Çarşamba

  • TEL ŞEHRİYE ÇORBASI - 203 cal.
  • ROSTO KÖFTE - 419 cal.
  • KIBRIS KEBABI
  • ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - 336 cal.
  • MAKARNA - 224 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN BROKOLİ - 275 cal.

28 Mart 2019 Perşembe

  • MERCİMEK ÇORBA - 203 cal.
  • HÜNKAR BEĞENDİ - 419 cal.
  • PİLİÇ IZGARA - 235 cal.
  • ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - 336 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 224 cal.
  • TATLI-MEYVE - 60-100 cal.
  • VEGAN PATATES - 275 cal.

29 Mart 2019 Cuma

  • TUTMAÇ ÇORBA - 203 cal.
  • ETLİ NOHUT - 419 cal.
  • PATATES MUSAKKA - 235 cal.
  • ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - 336 cal.
  • ERİŞTE - 224 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 90 cal.
  • VEGAN KURU FASÜLYE - 275 cal.