Aylık Yemek Listesi

Yemek ücreti 35 TL olup, menüde 4 kap yemek yer almaktadır. Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ayrıca 4.çeşit ise değişimli (salata,zeytinyağlı,tatlı,meyve,içecek) sunulmaktadır. Ekmek ve su ücretsiz verilmektedir.

01 Şubat 2023 Çarşamba

  • YAYLA ÇORBA - 180-200 cal.
  • KAŞARLI KÖFTE - 250-270 cal.
  • PİLİÇ NUGGET - 260-280 cal.
  • ERİŞTE MAKARNA - 200-230 cal.
  • ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - 250-280 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 300-320 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 120-130 cal.

02 Şubat 2023 Perşembe

  • MERCİMEK ÇORBA - 180-200 cal.
  • ISPANAK - 250-280 cal.
  • ETLİ KURU FASULYE - 300-320 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 180-220 cal.
  • SU BÖREĞİ - 230-250 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN KURU FASULYE - 210-230 cal.

03 Şubat 2023 Cuma

  • ANTEP USULÜ ÇORBA - 130-150 cal.
  • ET TANTUNİ LAVAŞLI - 390-420 cal.
  • KİBRİT PATATES - 379 cal.
  • SPAGETTİ - 250-320 cal.
  • AYRAN - 90 cal.
  • VEGAN BEZELYE - 210-230 cal.

06 Şubat 2023 Pazartesi

  • DOMATES ÇORBA - 180-200 cal.
  • ET DÖNER - 320-350 cal.
  • ŞİNİTZEL - 200-230 cal.
  • SPAGETTİ - 250-320 cal.
  • PİRİNÇ PİLAV - 250-280 cal.
  • AYRAN - 90 cal.
  • SEBZE KÖFTE - 250-280 cal.

07 Şubat 2023 Salı

  • ŞEHRİYE ÇORBA - 130-150 cal.
  • KARNABAHAR GRATEN - 380-400 cal.
  • ETLİ NOHUT - 250-280 cal.
  • MAKARNA - 200-230 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 250-280 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 300-350 cal.
  • VEGAN NOHUT - 210-230 cal.

08 Şubat 2023 Çarşamba

  • EZOGELİN ÇORBA - 180-200 cal.
  • ZEYTİNLİ EKŞİ SOS PİLİÇ - 230-250 cal.
  • ARNAVUT CİĞERİ - 250-270 cal.
  • PİRİNÇ PİLAV - 200-220 cal.
  • MAKARNA - 230-250 cal.
  • SALATA BÜFESİ - 300-350 cal.
  • VEGAN YEŞİL MERCİMEK - 210-230 cal.

09 Şubat 2023 Perşembe

  • MISIR ÇORBA - 180-200 cal.
  • GALACOŞ YEMEĞİ - 250-270 cal.
  • PİLİÇ IZGARA - 180-200 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 330-350 cal.
  • BULGUR PİLAVI - 200-230 cal.
  • SALATA BÜFES - 300-350 cal.
  • VEGAN MÜCVER - 210-230 cal.

10 Şubat 2023 Cuma

  • DÜĞÜN ÇORBA - 200-220 cal.
  • ETLİ TAZE FASULYE - 180-200 cal.
  • LAHANA SARMA - 250-270 cal.
  • PİRİNÇ PİLAVI - 200-230 cal.
  • KALEM BÖREK - 300-320 cal.
  • TATLI-MEYVE-YOĞURT - 300-350 cal.
  • VEGAN TAZE FASULYE - 210-230 cal.