Yemek Blog
Yemek Menüsü
Yemek ücreti 190 TL olup, menüde 4 kap yemek yer almaktadır. Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, ayrıca 4.çeşit ise değişimli (salata,zeytinyağlı,tatlı,meyve,içecek) sunulmaktadır. Ekmek ve su ücretsiz verilmektedir.
Çölyak Hastalığı tanısı olan öğrenci ve personellerimiz konu ile ilgili cozummerkezi@uskudar.edu.tr adresine durumu bildirmeleri halinde çölyak hastalığına özel menü çalışması yapılacaktır.
07 Nisan 2025 Pazartesi
MERCİMEK ÇORBA
- 200-220 cal.
İSVEÇ KÖFTE
- 514 cal.
PİLİÇ İNCİK
- 334 cal.
ERİŞTE MAKARNA
- 336 cal.
ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
- 326 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN SEBZE
- 247 cal.
08 Nisan 2025 Salı
YOĞURTLU NANE ÇORBA
- 200-220 cal.
KARIŞIK PATLICAN MUSAKKA
- 410 cal.
FIRIN KARNABAHAR
- 355 cal.
BULGUR PİLAVI
- 219 cal.
MAKARNA
- 336 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN PATATES
- 276 cal.
09 Nisan 2025 Çarşamba
ERİŞTE ÇORBA
- 200-220 cal.
SULTAN KÖFTE
- 514 cal.
TAVUKLU ELBASAN TAVA
- 334 cal.
BAHAR PİLAVI
- 336 cal.
SU BÖREĞİ
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN BRÜKSEL LAHANA
- 246 cal.
10 Nisan 2025 Perşembe
TOYGA ÇORBA
- 200-220 cal.
ETLİ NOHUT
- 415 cal.
SEBZE SOTE
- 385 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN NOHUT
- 183 cal.
11 Nisan 2025 Cuma
EZOGELİN ÇORBA
- 200-220 cal.
SEBZELİ FIRIN KÖFTE
- 334 cal.
PİLİÇ IZGARA
- 210 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 336 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN MÜCVER
- 246 cal.
14 Nisan 2025 Pazartesi
EZOGELİN ÇORBA
- 200-220 cal.
ET DÖNER
- 374 cal.
ŞİNİTZEL
- 330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 90 cal.
VEGAN KURU FASÜLYE
- 183 cal.
15 Nisan 2025 Salı
DÜĞÜN ÇORBA
- 200-220 cal.
YEŞİL MERCİMEK
- 419 cal.
KABAK DOLMA
- 305 cal.
TEPSİ BÖREĞİ
- 330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 348 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN YEŞİL MERCİMEK
- 350 cal.
16 Nisan 2025 Çarşamba
YOĞURTLU NANE ÇORBA
- 200-220 cal.
İZMİR KÖFTE
- 514 cal.
PİLİÇ IZGARA
- 334 cal.
BULGUR PİLAVI
- 336 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN BEZELYE
- 246 cal.
17 Nisan 2025 Perşembe
MERCİMEK ÇORBA
- 200-220 cal.
PATLICAN MUSAKKA
- 374 cal.
GEMİCİ USULÜ KURU FASÜLYE
- 21"0 cal.
MAKARNA
- 396 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN PATLICAN
- 315 cal.
18 Nisan 2025 Cuma
KÖYLÜ ÇORBA
- 200-220 cal.
KIYMALI KAŞARLI PİDE
- 343 cal.
SEBZE SOTE
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN SEBZE
- 286 cal.
21 Nisan 2025 Pazartesi
EZOGELİN ÇORBA
- 200-220 cal.
ALİ NAZİK
- 205 cal.
PİLİÇ ŞİŞ
- 230 cal.
BULGUR PİLAVI
- 330 cal.
ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
- 343 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN SEBZE
- 286 cal.
22 Nisan 2025 Salı
MERCİMEK ÇORBA
- 219 cal.
BARBUNYA
- 377 cal.
ETLİ TÜRLÜ
- 316 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
MİLFÖY BÖREĞİ
- 362 cal.
SALATA BÜFESİ
- 90 cal.
VEGAN MÜCVER
- 175-200 cal.
24 Nisan 2025 Perşembe
KÖYLÜ ÇORBASI
- 200-220 cal.
YEŞİL MERCİMEK
- 419 cal.
ORMAN KEBABI
- 405 cal.
PATATESLİ TEPSİ BÖREĞİ
- 256-330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 348 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN YEŞİL MERCİMEK
- 350 cal.
25 Nisan 2025 Cuma
DOMATES ÇORBA
- 191 cal.
HASANPAŞA KÖFTE
- 514 cal.
PİLİÇ BUT
- 334 cal.
BULGUR PİLAVI
- 336 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 90 cal.
VEGAN MÜCVER
- 246 cal.
28 Nisan 2025 Pazartesi
MERCİMEK ÇORBA
- 200-220 cal.
SEBZELİ ET SOTE
- 230-300 cal.
PİLİÇ BUT
- 260 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 200-320 cal.
TATLI-MEYVE-YOĞURT
- 60-250 cal.
VEGAN SEBZE KÖFTE
- 256 cal.
29 Nisan 2025 Salı
TOYGA ÇORBA
- 200-220 cal.
KABAK LAZANYA
- 415 cal.
ETLİ TAZE FASÜLYE
- 385 cal.
MAKARNA
- 330 cal.
ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
- 330 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN TAZE FASÜLYE
- 183 cal.
30 Nisan 2025 Çarşamba
DOMATES ÇORBA
- 200-220 cal.
EKŞİLİ KÖFTE
- 330 cal.
ÇITIR PANAELİ PİLİÇ
- 274 cal.
BULGUR PİLAVI
- 336 cal.
PİRİNÇ PİLAVI
- 348 cal.
SALATA BÜFESİ
- 60-250 cal.
VEGAN BARBUNYA
- 176 cal.