25 Nisan 2024

Genç mühendisler Mercedes-Benz Mühendisiyle Bir Araya Geldi

IEEE Öğrenci Kolu Kulübü’nün 19 Nisan 2024 tarihinde düzenlediği "Mercedes-Benz ile Otomotiv Mühendisliği" adlı etkinlik, genç mühendis adaylarına kariyer yolları ve gereken yetkinlikler konusunda kılavuzluk etti.

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke A Blok Kuleli Salonu'nda gerçekleşen etkinlik, Mercedes-Benz'de kariyer yapmak isteyen mühendislik öğrencileri için önemli bir fırsat sundu.

Konuşmacı olarak Mercedes-Benz'de Otomotiv Mühendisi olarak görev yapan Yunus Emre Erginsoy katıldı. Erginsoy, kariyer yapmak isteyen genç mühendis adaylarına sektörde başarılı olmak için gereken yetkinlikler hakkında değerli bilgiler paylaştı.

Etkinlik, katılımcılar ve konuşmacı arasında etkileşimli bir soru-cevap oturumuyla renklendi. Bu oturum, katılımcıların merak ettikleri konuları doğrudan konuşmacıya iletmelerine ve değerli geri bildirimler almasına olanak sağladı.

Etkinlik planlanan katılım oranına ulaştı. Katılımcılar etkinlik sonrasında geri bildirimde bulundular ve genel olarak etkinliğin bilgilendirici olduğunu ve beklentileri fazlasıyla karşıladığını belirttiler.

Etkinlik sonunda, genç mühendis adaylarına Mercedes-Benz'de kariyer yapmak için gerekli olan adımlar konusunda daha net bir bakış açısı kazandırıldı ve katılımcılar gelecekleri hakkında daha bilinçli kararlar verebilecekleri bir deneyim yaşadılar.