10 Ağustos 2023

İBB Kampüste Çözüm Birimiyle İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kampüste Çözüm Merkezi Birimi istişare toplantısı gerçekleştirildi.Toplantı konuları arasında yeni eğitim-öğretim yılı içinde yapılacak işbirlikleri konuşuldu. Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerden alınan geri dönüşler neticesinde; toplantı daeksik veya daha da geliştirilebilecek toplu taşıma, sosyal ve sportif faaliyetlere yönelik konular konuşuldu. Öğrencilerin sportif ve kültürel faaliyetlerine yönelik alınan notlar sonucu gerekli planlamalar yapıldı.