31 Aralık 2024
Pozitif Psikoloji Kulübü’nden Duygu Dolu Seminer: Travma Sonrası Büyüme
Üsküdar Üniversitesi Pozitif Psikoloji Kulübü, 23 Aralık 2024 tarihinde travmanın etkileri ve dayanıklılığın güçlendirilmesi üzerine derinlemesine bir seminer düzenledi. “Travma Sonrası Büyüme” başlıklı etkinlik, E Blok Sokrates Salonu’nda gerçekleştirildi ve yoğun ilgi gördü.
Seminerde, Uzman Klinik Psikolog Merve Umay Candaş Demir ve Uzman Klinik Psikolog Sera Elbaşoğlu konuşmacı olarak yer aldı. Katılımcılar, travmanın etiyolojisinden dayanıklılığın artırılmasına kadar geniş bir yelpazede değerli bilgiler edinme fırsatı buldu.
Etkinlik, 70 kişinin katılımıyla gerçekleşti ve konunun uzmanlarından gelen doyurucu içerikler büyük beğeni topladı. Katılımcılar, hem seminerin zengin içeriği hem de sağlanan ikramlar için kulübe teşekkürlerini iletti.
Üsküdar Üniversitesi Pozitif Psikoloji Kulübü, akademik ve duygusal gelişimi destekleyen bu tür etkinliklerle fark yaratmaya devam ediyor. Bir sonraki etkinliği kaçırmamak için takvimlerinizi şimdiden hazırlayın!
Görüntülenme
İlgili İçerikler
Menu
- 2025 2026 Akademik Yılı Üniversite Spor Takımları Seçim Süreçleri
- 2025 – 2026 Öğrenci Dolapları Duyurusu
- 2025 – 2026 Akademik Yılı Çalışma ve Yemek Bursu Süreçleri
- 2025 – 2026 Öğrenci Kulüp Kurma ve Yeni Kulüplerin Faaliyet Takvimi / New Clubs Activity
- 2025 – 2026 Öğrenci Kulüpleri Stand Açma Duyurusu
- 2025 – 2026 Öğrenci Kulüpleri Genel Kurul Toplantısı Duyurusu
- Üsküdar Üniversitesi Öğrencisi Büşra Akgül, Orman Yangınlarıyla Mücadelede Sahada Gönüllü Olarak Görev Aldı
- YKS Sonrası Ne Yapmalıyım?
- Öğrenci Dolaplarınızdan Eşyalarınızı Almayı Unutmayın! / Don’t Forget to Remove Your Belongings from Your Lockers!
- Üniversitemiz Spor Takımları Türkiye Şampiyonalarında Göz Doldurdu!