31 Aralık 2024
Pozitif Psikoloji Kulübü’nden Duygu Dolu Seminer: Travma Sonrası Büyüme
Üsküdar Üniversitesi Pozitif Psikoloji Kulübü, 23 Aralık 2024 tarihinde travmanın etkileri ve dayanıklılığın güçlendirilmesi üzerine derinlemesine bir seminer düzenledi. “Travma Sonrası Büyüme” başlıklı etkinlik, E Blok Sokrates Salonu’nda gerçekleştirildi ve yoğun ilgi gördü.
Seminerde, Uzman Klinik Psikolog Merve Umay Candaş Demir ve Uzman Klinik Psikolog Sera Elbaşoğlu konuşmacı olarak yer aldı. Katılımcılar, travmanın etiyolojisinden dayanıklılığın artırılmasına kadar geniş bir yelpazede değerli bilgiler edinme fırsatı buldu.
Etkinlik, 70 kişinin katılımıyla gerçekleşti ve konunun uzmanlarından gelen doyurucu içerikler büyük beğeni topladı. Katılımcılar, hem seminerin zengin içeriği hem de sağlanan ikramlar için kulübe teşekkürlerini iletti.
Üsküdar Üniversitesi Pozitif Psikoloji Kulübü, akademik ve duygusal gelişimi destekleyen bu tür etkinliklerle fark yaratmaya devam ediyor. Bir sonraki etkinliği kaçırmamak için takvimlerinizi şimdiden hazırlayın!

Görüntülenme
İlgili İçerikler
Menu
- Mucizeye İlk Dokunuş Kulübü’nden Doğum Korkusuna Yönelik Psikoeğitim Etkinliği
- Perfüzyon Kulübü’nden Kariyer Planlaması Semineri
- Haydi Tut Elimi Kulübü’nden Kaygı ve Overthinking Üzerine Psikolojik Söyleşi
- Dil ve Konuşma Terapisi Kulübü’nden “1 Makale 1 Kahve” Etkinliği
- STEM Projects Kulübü’nden “Monitoring ve Observability” Eğitimi
- Perfüzyon Kulübü’nden Aylık Bilimsel Toplantı
- Elektronörofizyoloji Kulübü’nden “Epilepsi Farkındalık Günü” Etkinliği
- Endüstri ve Liderlik Kulübü’nden Indomie Fabrikasına Teknik Gezi
- Laboratuvar Teknikerliği Kulübü’nden Kanser ve Bağımlılık Üzerine Farkındalık Konferansı
- Perfüzyon Kulübü’nden Bıçakçılar Fabrikasına Teknik Gezi