19 Kasım 2025
Pozitif Psikoloji Kulübü’nden “Tanışma Çayı” Etkinliği
Pozitif Psikoloji Kulübü’nden “Tanışma Çayı” Etkinliği
Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Pozitif Psikoloji Kulübü, 7 Kasım 2025 tarihinde E Blok Sokrates Salonu’nda “Tanışma Çayı” etkinliğini gerçekleştirdi.
Yüz yüze düzenlenen etkinlikte kulüp üyeleri bir araya gelerek pozitif psikolojiye dair ortak ilgi alanlarını paylaşma fırsatı buldu. Etkinliğin amacı; öğrencilerin birbirlerini tanıyabileceği samimi bir ortam oluşturmak, kulübe yeni katılan üyeleri kaynaştırmak ve kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparak sosyal etkileşimi güçlendirmekti.
Tanışma Çayı etkinliğinde şarkılar, çekilişler ve çeşitli ikramlar eşliğinde keyifli anlar yaşandı. Katılımcılar, etkinliğin sıcak ve eğlenceli bir atmosferde geçtiğini belirterek, yeni arkadaşlıkların kurulmasına katkı sağladığını ifade etti.
Pozitif Psikoloji Kulübü’nün sosyal dayanışmayı ve pozitif etkileşimi destekleyen etkinliklerinin dönem boyunca devam edeceği bildirildi.
Görüntülenme
İlgili İçerikler
Menu
- Üsküdar Üniversitesi Öğrencisi ve Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Selen İrem Baş, Milli Takım Formasıyla Riyad’da Sahada
- Sosyoloji Kulübü ile “Film Karelerinde Sosyoloji” Etkinliği
- Teknoloji ve İnovasyon Kulübü Yeni Döneme Tanışma Etkinliği ile Başladı
- GDG On Campus Üsküdar University Yeni Dönemi “Info Session” Etkinliği ile Açtı
- Sosyoloji Kulübü, Mezun Öğrenci Buluşması ile Öğrencileri Kariyer Yolculuğuna Hazırladı
- Üsküdar Üniversitesi’nde Cumhuriyet ve Gençlik Festivali Büyük Coşkuyla Kutlandı
- Üsküdar Üniversitesi’nde 1. Ulusal Emzirme Sempozyumu Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- Mucizeye İlk Dokunuş Kulübü, "Güncel Partograf Eğitimi" ile 660 Katılımcıya Ulaştı
- GDG Kulübü, “Blockchain & Sui Workshop” ile Öğrencilere Uygulamalı Eğitim Verdi
- Pozitif Psikoloji Kulübü’nden “Tanışma Çayı” Etkinliği
