19 Kasım 2025
Pozitif Psikoloji Kulübü’nden “Tanışma Çayı” Etkinliği
Pozitif Psikoloji Kulübü’nden “Tanışma Çayı” Etkinliği
Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Pozitif Psikoloji Kulübü, 7 Kasım 2025 tarihinde E Blok Sokrates Salonu’nda “Tanışma Çayı” etkinliğini gerçekleştirdi.
Yüz yüze düzenlenen etkinlikte kulüp üyeleri bir araya gelerek pozitif psikolojiye dair ortak ilgi alanlarını paylaşma fırsatı buldu. Etkinliğin amacı; öğrencilerin birbirlerini tanıyabileceği samimi bir ortam oluşturmak, kulübe yeni katılan üyeleri kaynaştırmak ve kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparak sosyal etkileşimi güçlendirmekti.
Tanışma Çayı etkinliğinde şarkılar, çekilişler ve çeşitli ikramlar eşliğinde keyifli anlar yaşandı. Katılımcılar, etkinliğin sıcak ve eğlenceli bir atmosferde geçtiğini belirterek, yeni arkadaşlıkların kurulmasına katkı sağladığını ifade etti.
Pozitif Psikoloji Kulübü’nün sosyal dayanışmayı ve pozitif etkileşimi destekleyen etkinliklerinin dönem boyunca devam edeceği bildirildi.
Görüntülenme
İlgili İçerikler
Menu
- 🥉 Milli Sporcumuzdan Türkiye Üçüncülüğü
- Tarihi Beyaz Perdeye Taşıyan Gösterim: Napolyon Üsküdar Üniversitesi’nde
- Bir Makale, Bir Kahve: Bilimsel Sohbetlerin Sıcak Buluşması
- ÜsküdarGO ile Geleceğin Girişimcileri Sahneye Çıktı: Sürdürülebilir Fikirler Üsküdar’da Buluştu
- Doğanın Ritmiyle Psikolojik Denge: Döngüsel Yaşam Atölyesi Üsküdar Üniversitesi’nde Gerçekleşti Spot
- Boğazın Ortasında Tarihe Yolculuk: Kültürel Gezi Serisi Kız Kulesi ile Başladı
- Renklerle Buluşan Anlar: Genç Tıbbiyelilerden Mum Boyama Atölyesi
- ENLK ile Sinema: Bir Animasyon, Birlikte Güçlenen Bağlar
- Minik Bir Kürede Büyük Hayaller: Kar Küresi Workshop’unda Yaratıcılık Buluştu
- Güvenli Beden, Güvenli Doğum: Sinir Sistemi Regülasyonuna Polivagal Bir Bakış
