12 Ocak 2023
Toplumun Görünmeyen Yüzü Evsizlik Etkinliği Gerçekleştirildi
Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü “Toplumun Görünmeyen Yüzü Evsizlik” etkinliğini gerçekleştirdi.
Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve DayanışmaKulübü “Toplumun Görünmeyen Yüzü Evsizlik” etkinliğini gerçekleştirdi.
Güney Yerleşke C Blok Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda 50 kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte davetli konuşmacılar, Çorbada Tuzun Olsun Derneği Başkanı Dr. Ahmet TÜRKER, Dr. Öğretim Üyesi Nihan KALKANDELER ÖZDİN, Öğretim Görevlisi Murat OTOĞLU, Moderatör Prof. Dr. Barış ERDOĞAN. Etkinliğin amacı, toplumda gün yüzüne çıkarılamayan evsizliğe, çözüm yollarına ve sebeplerine; Çorbada Tuzun Olsun Derneği Başkanı Sayın Dr. Ahmet TÜRKER ile bu konu üzerinde sivil toplum kuruluşlarının etkisini, nasıl yardımcı oluğunu, çözümlerde kişileri topluma nasıl kazandırılabileceğine değinildi ve sonrasında Öğretim Görevlisi Murat OTOĞLU ile insanın neden evsiz kalabileceği konusunda konuşuldu ve Dr. Öğretim Üyesi Nihan KALKANDELER ÖZDİN ile insan hakları bağlamında değerlendirmeler yapıldı.
Görüntülenme
İlgili İçerikler
Menu
- 🥉 Milli Sporcumuzdan Türkiye Üçüncülüğü
- Tarihi Beyaz Perdeye Taşıyan Gösterim: Napolyon Üsküdar Üniversitesi’nde
- Bir Makale, Bir Kahve: Bilimsel Sohbetlerin Sıcak Buluşması
- ÜsküdarGO ile Geleceğin Girişimcileri Sahneye Çıktı: Sürdürülebilir Fikirler Üsküdar’da Buluştu
- Doğanın Ritmiyle Psikolojik Denge: Döngüsel Yaşam Atölyesi Üsküdar Üniversitesi’nde Gerçekleşti Spot
- Boğazın Ortasında Tarihe Yolculuk: Kültürel Gezi Serisi Kız Kulesi ile Başladı
- Renklerle Buluşan Anlar: Genç Tıbbiyelilerden Mum Boyama Atölyesi
- ENLK ile Sinema: Bir Animasyon, Birlikte Güçlenen Bağlar
- Minik Bir Kürede Büyük Hayaller: Kar Küresi Workshop’unda Yaratıcılık Buluştu
- Güvenli Beden, Güvenli Doğum: Sinir Sistemi Regülasyonuna Polivagal Bir Bakış