05 Nisan 2024
Üretken Reklamcılar ve Girişimciler Kulübü Üyeleri, Yapay Zeka ve Reklamcılık Söyleşisinde Buluştu
Üretken Reklamcılar ve Girişimciler Kulübü, Güney Yerleşke Duha Beker Salonu'nda gerçekleştirdiği "Sefa Karahan'la Söyleşi" etkinliğiyle, reklam ve yapay zeka alanındaki gelecek trendleri üzerine önemli bir tartışma platformu oluşturdu. 6 Mart 2024 tarihinde saat 10.00'da gerçekleşen etkinliğe, 1618 Agency Ajans Başkanı Sefa Karahan konuşmacı olarak katıldı.
Etkinlikte, reklam ve yapay zeka arasındaki ilişki incelenerek, gelecekte başarılı bir reklamcının sahip olması gereken nitelikler ve yapay zekanın reklam dünyasına entegrasyonu ele alındı. Katılımcılar, Sefa Karahan'ın deneyimleri ve görüşleri doğrultusunda, reklamın gelecekteki yönlerini ve yapay zeka ile olan etkileşimini daha yakından keşfetme fırsatı buldular.
12 kişinin katılım gösterdiği etkinlik sonunda, katılımcılar söyleşinin çok bilgi içerikli ve kaliteli olduğunu belirttiler. İyi bir reklamcının sahip olması gereken yetkinliklerin yanı sıra, yapay zeka teknolojisinin reklam sektöründe nasıl kullanılabileceği ve hayatımıza nasıl entegre edilebileceği konularında önemli bilgiler edindiler.
Etkinlik, Üretken Reklamcılar ve Girişimciler Kulübü'nün, öğrencilere sektörün önde gelen isimleriyle buluşma ve güncel konuları tartışma fırsatı sunarak, kariyerlerini şekillendirme yolunda önemli bir adım atmalarına katkı sağladı.
Görüntülenme
İlgili İçerikler
Menu
- Üniversitemiz Spor Takımları Türkiye Şampiyonalarında Göz Doldurdu!
- SKS'DE MAYIS 2025
- Üniversitemizden 27 Öğrenci Kulübü ÜNİDES Proje Desteği Almaya Hak Kazandı!
- Code Arena
- Ebefest
- Cansağlığı - Yerli İlaç Firmaları Sempozyumu
- Sağlığa Multidisipliner Yaklaşım: İnovasyon ve Yapay Zeka Öğrenci Kongresi
- Tıbbi Laboratuvar Organizasyonu
- Perfüzyon Aylık Bilimsel Toplantı
- 1. STEM Kongresi