14 Temmuz 2023

Üsküdar Üniversitesi 15 Temmuz’u Bu Yıl Da Unutmadı

Üsküdar Üniversitesi, 15 Temmuz Darbe Girişimini 7. Yıldönümünde de unutmadı. Direnişin ve birliğin sembolü olan bu mücadele Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öncülüğünde akademik, idari kadro ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen anma töreniyle bir kez daha hatırlandı.

Üsküdar Üniversitesi, 15 Temmuz Darbe Girişimini 7. Yıldönümünde de unutmadı. Direnişin ve birliğin sembolü olan bu mücadele, Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öncülüğünde akademik, idari kadro ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen anma töreniyle bir kez daha hatırlandı. 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve 15 Temmuz Hafıza Müzesi ziyaret edildi. Hayatını kaybeden şehitlerimize dualar edildi.

Darbe ve Demokrasi Sergisi Üsküdarlıların Ziyaretine Açıldı

15 Temmuz Darbe Girişiminin 7. Yıldönümü anısına Merkez Yerleşke A Blok lobisinde ‘Darbe ve Demokrasi Sergisi’ açıldı. Darbe Girişimin gerçekleştiği kronolojik sıranın aktarıldığı sergi, 10-16 Temmuz tarihleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.

15 Temmuz Şehitler Anıtı ve 15 Temmuz Hatıra Müzesi Ziyaret Edildi

ÜÜ TV Darbeler Üzerine SöyleşiGerçekleştirdi

15 Temmuz Darbe Girişimi ve Türkiye’deki darbelerin konu alındığı söyleşi programı Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kazım Dalkıran, Üsküdar Üniversitesi ve Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Genel Sekreteri, Emekli Binbaşı Gürcan Onat ve Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı Yöneticisi Sadık Paksoy’un katılımıyla gerçekleşti.

Üsküdar Üniversitesi ailesi olarak 15 Temmuz'u unutmadık vedestansı mücadeleyi anmaya devam ediyoruz.