25 Nisan 2024

Üsküdar Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Yarı Finale Yükseldi!

Üsküdar Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, üniversiteler arası basketbol turnuvasında olağanüstü bir performans sergiliyor. Marmara Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleşen son maçında rakipleri Özyeğin Üniversitesi'ni 64-43’lük bir skorla mağlup ederek yarı finale yükseldiler.

Kadın Basketbol Takımımızın yarı final rakibi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa olacak.

Üsküdar Üniversitesi Kadın Basketbol takımımız, mücadele ruhu ve disiplinleriyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yarı final maçı heyecanla beklenirken, Üsküdar Üniversitesi'nin sporda gösterdiği bu başarılar üniversite camiasını heyecanlandırıyor. Takımın yarı finaldeki mücadelesi tüm sporseverler tarafından heyecanla bekleniyor.