18 Ekim 2024

Üsküdar Üniversitesi’nde Dönemin İlk Öğrenci Kulüp Standları Açıldı

Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri 2024-2025 akademik yılına hızlı bir başlangıç yaparak, üniversitenin geleneksel hale gelen öğrenci kulüp standlarını açmaya başladı. Üniversitenin farklı yerleşkelerinde kurulan standlar, öğrencilerin ilgi alanlarına uygun kulüpleri tanımalarına ve aktif olarak katılmalarına olanak sağlıyor.

Standlarda sosyal, kültürel, sportif ve akademik alanlarda faaliyet gösteren çok sayıda öğrenci kulübü yer aldı. Öğrenciler, stantları ziyaret ederek kulüp temsilcilerinden bilgi alma ve kayıt yaptırma fırsatını yakalıyor. Stantlar arasında; sanat kulüplerinden, teknoloji topluluklarına, gönüllülük projelerine kadar birçok farklı seçenek yer alıyor.

Üniversite kulüp standları etkinliği, dönem boyunca ara ara kurulmaya devam edilecek. Öğrenciler, bu süreçte kulüplerle tanışarak katılım gösterebilecek ve kendilerini geliştirebilecekleri alanlarda aktif rol oynayabilecekler. Her yıl artan katılım ve ilgiyle birlikte, bu yıl da stantlara olan yoğun ilgi, Üsküdar Üniversitesi’nde öğrencilerin sosyal ve akademik hayatlarını zenginleştirme konusundaki kararlılıklarını gösteriyor.