03 Mayıs 2024
ÜÜ Çocuk Gelişimi Kulübü, "Kitap Okuma Stratejileri" Konferansıyla Öğrencilere Kitap Okuma Kültürünü Aşıladı
15 Nisan 2024 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Çocuk Gelişimi Kulübü’nün düzenlediği "Kitap Okuma Stratejileri" konferansı, çocuk gelişimi öğrencilerine etkili kitap okuma yöntemlerini öğretti.

Etkinliğin konuşmacısı Editör Kevser Şenel Yılmaz, katılımcılara etkili kitap okuma stratejilerini gösterdi ve çocuk gelişimi alanındaki kitapların önemini vurguladı. Şenel, kitap okuyarak nasıl daha etkili bir şekilde öğrenilebileceğini ve gelişimde kitapların rolünü katılımcılara aktardı.

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşke Emir Nebi Konferans Salonu'nda yüz yüze gerçekleşen etkinliğe 68 kişi katıldı. Konferans sonunda, katılımcılara hediye kitaplar dağıtıldı ve etkinlikten memnun bir şekilde ayrıldılar.
Katılımcılar, Editör Kevser Şenel Yılmaz'ın kitap okuma pratiği ve deneyimleriyle staj ve iş hayatı gibi konularda ilham aldılar. Etkinlik sonunda, çocuk gelişimi öğrencileri kitap okumanın önemini daha net bir şekilde kavradılar ve bu alandaki bilgilerini artırdılar.

Üsküdar Üniversitesi Çocuk Gelişimi Kulübü, bu tür etkinliklerle öğrencilere kitap okuma kültürünü aşılamaya ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti.
Görüntülenme
İlgili İçerikler
Menu
- Maneviyatın İki Büyük Güneşi: Tarih Kulübü ile İbnü’l-Arabî ve Mevlânâ Buluşması
- Hayallerden Hedeflere: Sosyoloji Kulübü ile "Kendini İnşa Et" Atölyesi
- Beynin Görünmeyen Dünyası: ÜSKÜBAT ile Uykusuzluğun Nörobiyolojisi Mercek Altında
- Doğanın Kalbinde Bilim ve Motivasyon: ÜSKÜBAT Belgrad Ormanı’ndaydı
- Tarihin Gölgesinde Dil Yolculuğu: Türkçe Konuşma Kulübü Bursa’daydı
- Bağımlılığa Hayır, Eğlenceye Evet: Genç Yeşilay’dan Unutulmaz “Oyun Gecesi”
- Kampüste Hip-Hop Rüzgarı: Üsküdans ile Ritim ve Hareket Bir Arada
- Tıpta Başarının Şifreleri: ÜSKÜBAT’tan Geleceğin Doktorlarına Akran Eğitimi
- Mustafa Kutlu ile Fikir Yolculuğu: “Ya Tahammül Ya Sefer” Üzerine Derin Bir Tahlil
- Çocuk Haklarında Multidisipliner Bakış: “Çocuğun Yüksek Yararı” Üsküdar’da Konuşuldu