12 Eylül 2024

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kulüpleri Olağan Genel Kurul Toplantısı Duyurusu

Değerli Kulüp Başkanları,

2024-2025 eğitim öğretim yılında öğrenci kulüplerimizin aşağıda belirtilen hususları ivedilikle ve önemle yerine getirmelerini rica ediyoruz....

Değerli Kulüp Başkanları,

16 - 20 Eylül 2024 tarihleri arasında genel kurullarınızı gerçekleştirip yeni yönetim kurul üyelerini belirlemeniz gerekmektedir.

• Gerekli dokümanlar ekte paylaşılmıştır.
  • Bu süreçte, genel kurullarınızı Zoom üzerinden çevrimiçi olarak ya da yüz yüze gerçekleştirebilirsiniz.

Not: Zoom üzerinden gerçekleştirilecek toplantı kaydı alınıp, drive dosyasına eklenip SKS Daire Başkanlığımızla linki paylaşılması gerekmektedir.

Aşağıdaki adımları takip ederek belgelerinizi eksiksiz şekilde hazırlayabilirsiniz.

1. Genel Kurul Toplantısı Planlama: Toplantı tarihi, yeri (yüz yüze veya Zoom üzerinden), ve gündemi belirleyip tüm üyelere duyurmanız gerekmektedir. Toplantıda kulüp danışman hocanızın da yer alması gerektiğini unutmayalım!
  2. Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirme: Yönetim kurulu seçimleri yapılmalı ve gelecek dönem planları tartışılmalıdır.
  3. Belgelerin Hazırlanması:

Lütfen bu belgeleri tek bir PDF uzantılı dosyada birleştiriniz.

1. Belgelerin SKS’ye Gönderimi: Hazırlanan PDF dosyasını en geç 20 Eylül 2024 tarihine kadar tarafımıza e-posta yoluyla ( sks@uskudar.edu.tr ) iletmenizi rica ederiz.

Belgelerinizin zamanında ve eksiksiz teslim edilmesi önemlidir.

Herhangi bir sorunuz olması durumunda bizimle e-posta üzerinden iletişime geçebilirsiniz.