02 Ekim 2024

Üsküdar Üniversitesi Spor Takımlarını Yeni Oyuncularla Güçlendiriyor

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen müsabakalar, bu sezon da büyük heyecanla takip edilecek. Erkek Basketbol takımı ile, geçtiğimiz sezonlarda büyük başarılara imza atan, şampiyonluk tecrübesine sahip antrenör Murat Şahin liderliğinde yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor. Şahin, Üniversiteler Avrupa Şampiyonası’nda da boy gösterecek olan Erkek Basketbol takımımız bu sezon da takımı zirveye taşımak için güçlü bir kadro kurdu.

Tecrübeli teknik adamla yola devam eden İstanbul temsilcisi, yeni sezona büyük bir titizlikle hazırlandı. Kadrosuna eklediği yeni isimlerle dikkat çeken ekip, sezon boyunca güçlü rakiplerle mücadele edecek. İstanbul temsilcisi, sahadaki performansıyla fark yaratmayı ve turnuvayı şampiyonlukla tamamlamayı hedefliyor.

Üsküdar Üniversitesi'nin bu sezonki kadrosu ise oldukça iddialı. Takımın stratejik hamleleri ve güçlü oyuncu tercihleri, takımların hedeflerini açıkça ortaya koyuyor. Sahada mücadele edecek yetenekli oyuncularla güçlenen takım, bu yıl da şampiyonluk mücadelesinde en önemli adaylardan biri olacak.

Yeni sezon için kadroda yer alacak oyuncular ise şunlar:

• Nehir Alkaş – Orta Oyuncu
  • Eylül Naz Okkalıoğlu – Orta Oyuncu
  • Ceren Yılmaz – Libero
  • Defne Başyolcu – Pasör Çaprazı
  • Aslıhan Kılıç – Pasör

Bu yeni kadro ile Üsküdar Üniversitesi ÜNİLİG Süper Ligi’nde yeniden sahaya çıkacak ve başarı çıtasını daha da yukarı taşımak için kıyasıya bir mücadele verecek. Üsküdar Üniversitesi, hedeflerine ulaşmak için sahaya her zamankinden daha güçlü bir şekilde adım atmaya hazırlanıyor.

Üsküdar Üniversitesi Futbol Takımı Yeni Oyuncularla Güçleniyor

Üsküdar Üniversitesi Futbol Takımı, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapıyor. Takımımız, kadrosuna katılan yeni ve yetenekli oyuncularla gücüne güç katmaya devam ediyor. Deneyimli genç sporcuların bir araya geldiği takım, bu yıl da hedeflerine ulaşmak için kararlı bir şekilde yoluna devam edecek. Yeni transferlerimizin sezon boyunca büyük başarılara imza atacağından şüphemiz yok. Futbol takımımıza, başarılar diliyoruz!